diumenge, 5 d’octubre del 2014

Pasta de full amb xocolata i plàtan


Avui ha estat un dia especial pels CriJoArMaEl, després de 14 anys de la primera excursió de passos amb l'Arnau avui hi tornem amb l'Èlia. Així que a casa hi tenim un cap de Pioners, un Truk i una Llúdriga disposats a disfrutar de l'Agrupament Escolta Lluïsos de Gràcia.


Com cada any he portat un postre per compartir amb els pares i mares del CAU.
Aquesta vegada l'he preparat amb l'ajuda de l'Èlia.


Ingredients:

  • 2 làmines de pasta de full (també ho podeu fer amb una si la partiu per la meitat)
  • Nocilla
  • 2 plàtans
  • 1 ou
  • sucre
Preparació:
  1. En una safata de forn, i sobre de paper sulfuritzat, poseu una làmina de pasta de full.
  2. Punxeu-la amb una forquilla deixant un dit sense punxar per cada lateral.
  3. Unteu tota la zona punxada amb una bona capa de Nocilla.
  4. Repartir el plàtan tallat a trossets per sobre de la xocolata.
  5. Cobrir amb la segona làmina de pasta de full i presionar els laterals amb una forquilla per segellar.
  6. Pinteu tota la superfície amb ou batut.
  7. Espolvoregeu amb sucre.
  8. Coure al forn, preescalfat a 180º, durant 25 minuts.

3 comentaris:

  1. No he provat mai aquesta combinació! Ha de ser molt bona!!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  2. Una combinació que tindre que provar, sembla molt bona
    Petons

    ResponElimina
  3. Xocolata i platan, una combinació que no falla mai! Que bona havia de ser! Un petó maca!

    Les receptes que m'agraden

    ResponElimina