dissabte, 25 d’octubre del 2014

Llengües de carbassó arrebossades


Avui hem celebrat el sant de l'Arnau i com a aperitiu he fet aquestes llengües de carbassó arrebossades amb farina de galeta i formatge que han agradat molt.
Són molt fàcils de fer i al coure-les al forn no tenen gens d'oli. Fantàstic com a aperitiu o acompanyament de qualsevol plat.

La recepta l'he tret de la pàgina Charhadas.

Ingredients:
  • 2 carbassons mitjans
  • 1/2 tassa de farina de galeta
  • 1/2 tassa de formatge parmesà ratllat
  • 1 gra d'all
  • 1 ou
  • sal
Preparació:
  1. Barrejar la farina de galeta amb el formatge i l'all tallat molt petitó i deixar reposar.
  2. Tallar el carbassó a làmines primes. Jo ho he fet amb una mandolina i així totes tenien el mateix gruix. Si no us voleu complicar tant la vida talleu-lo a rodanxes.
  3. Batre l'ou amb una mica de sal.
  4. Arrebossar el carbassó, primer amb l'ou i després amb la barreja de farina i formatge.
  5. Col·locar les llengües en una safata de forn sobre de paper sulfuritzat (el de forn).
  6. Coure al forn, preescalfat a 220º, durant 15 minuts o fins que quedin daurades.
  7. Servir calent.

4 comentaris:

  1. Ja les provaré, m'encanten les receptes al forn! Una abraçada!
    Les receptes que m'agraden

    ResponElimina
  2. Una recepta 10...al forn i amb formatge parmesà...què més es pot desitjar.

    ResponElimina
  3. M'encanta el carbassó i l'albergínia arrebossada.
    La propera vegada ho faré al forn i així estalviem calories.
    Una abraçada

    ResponElimina
  4. M'agrada molt el nom de la recepta!!! Molt divertit!!! Aquestes llengües....mmmmm....delicioses!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina