Amb aquestes pilotes de patata, ou i xoriç hem celebrat que en Marcel ha aprovat el batxillerat. L'esforç d'aquests dies ha valgut la pena i ja està a un pas de la universitat.
Ingredients per a 5 pilotes:
- 3 patates
- 5 ous de guatlla
- xoriç
- un rajolí de vinagre
- oli de gira-sol
- 1 ou
- farina de galeta
- sal
- pebre vermell
Preparació:
- Pelar les patates, tallar-les a trossos grans i posar a bullir 15 minuts.
- Un cop cuites fer un puré tot aixafant-les amb u a forquilla, rectificar de sal i deixar refredar.
- En un cassó petit posar aigua i un rajolí de vinagre i posar al foc. Quan bulli posar-hi l'ou (sense closca) i deixar coure uns 40 segons, retirar amb l'esqumadora i refredar amb aigua freda per tallar la cocció. Feu els ous d'un en un. Reservar sobre de paper absorbent.
- Tallar el xoriç a dauets ben petits.
- Amb el puré fer 5 boles i posar-les sobre de film.
- Aixafar les boles i al centre posar els dauets de xoriç i un ou.
- Amb l'ajuda del film fer les pilotes.
- Arrebossar amb ou i farina de galeta.
- Fregir amb abundant oli espolvorejar am pebre vermell dolç i servir calent.
Felicitats Marcel! !! ara queda la selectivitat!!!!!
ResponEliminamolt bones les teves pilotes!!!
Felicitats! aquestes pilotes fan moooooolt bona cara! petons
ResponEliminahttp://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/
Doble felicitació!!! Per l'aprovat del Batxillerat i per aquestes bombes tan espectaculars!!!!
ResponEliminaPetons,
Olga
Unes patates ideals per una gran celebració! Moltes felicitats al Marcel!
ResponEliminaQUINES PELOTEIBOLS!!!!
ResponEliminaFantàstiques!, D'AQUELLES RECEPTES TAN TEVES I QUE TAN M'AGRADEN!.
Felicitats al Marcel i atots vosaltres, que ben segur també hi teniu alguna cosa a veure!