dissabte, 3 de maig del 2014

Crestetes tocades per la tramuntana d'espàrrecs de bosc i bolets


Amb els espàrrecs que ahir vem trobar al bosc he preparat aquestes piruletes de crestetes que han servit d'aperitiu per inaugurar el jardí.
Amb un cop de tramuntana les piruletes han sortit volant i sort n'hem tingut de lÈlia que les ha agafat ben fort  i repartit per a tothom.


Ingredients:
  • Un bon manat d'espàrrecs de bosc
  • 5 xampinyons o altre tipus de bolet
  • Una cullerada sopera de formatge Philadelphia
  • 1 paquet de crestetes
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Broxetes
Preparació:
  1. Netejar i tallar ben petitons els espàrrecs i passar-los per la paella amb una mica d'oli.
  2. Netejar i tallar a dauets els xampinyons, afegir-los a la paella amb els espàrrecs, salpebrar i coure uns 3 minuts.
  3. Afegir una bona cullerada de Philadelphia, remenar bé i quan el formatge s'hagi fos retirar del foc.
  4. Omplir les crestetes amb una mica del farcit i enrotllar.
  5. Fregir amb abundant oli, vigileu que de seguida estan cuites.
  6. Punxar amb una bruixeta i servir.


6 comentaris:

  1. Que bones han de ser! A mi m'agraden molt les crestes per l'aperitiu així que egur que aviat provo aquesta recepta, una abraçada!

    http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  2. Unes crestes molt bones i amb una presentació fantàstica
    Petons

    ResponElimina
  3. Molt bona idea de presentació!!!
    Petonets

    ResponElimina
  4. Qui diu que no a una d'aquestes piruletes!!! maca presentació

    ResponElimina
  5. que divertides presentades així.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  6. Un farcit diferent !! Les crestes son boníssimes!!!

    ResponElimina