Aquest dissabte vem anar a comprar fruita i verdura a la parada que té en Marc, un bon amic del Jordi, a La Boqueria, i ens va obsequiar amb una bossa de tirabecs, jo només n'havia sentit a parlar en algun blog però no n'havia tastat mai. El mateix Marc ens va donar aquesta recepta que ha quedat molt bona.
Les quantitats poseu-les al vostre gust, jo he fet dues gambes per cap.
- Gambes
- Tirabecs
- Reducció de vinagre de Mòdena
- Oli i sal
Preparació:
- Fer les gambes a la planxa amb una miqueta d'oli i reservar-les.
- Amb l'oli que han deixat les gambes saltejar els tirabecs, volta i volta, amb una mica de sal.
- Servir amb una mica de reducció de vinagre de mòdena.
m'encanten els tirabecs i acompanyats com ho has fet...genials! petons
ResponEliminaL'any passat em van passar de llarg, a veure si aquesta temporada els caço als tirabecs :)
ResponEliminaEls tirabecs, sense les gambes en recorden plats de casa els avis, fa molts anys que no en menjo.
ResponEliminaAixí amb gambes deuen d’estar boníssims
Petons
A casa ens agraden en truita. Te la recomano: una de tiribecs és boníssima!
ResponEliminaNani
Una recepta del malaurat Santi Santamaria... deliciosa!!
ResponEliminaAlfons, no sabia que era del Santi Santamaria, ara ja sé per que estava tan bo!!!
ResponEliminaAhir x sopar vaig fer aquesta recepta i ... Bonissims!!!!
ResponElimina