diumenge, 17 de febrer del 2013

Tirabecs amb gambes


Aquest dissabte vem anar a comprar fruita i verdura a la parada que té en Marc, un bon amic del Jordi, a La Boqueria, i ens va obsequiar amb una bossa de tirabecs, jo només n'havia sentit a parlar en algun blog però no n'havia tastat mai. El mateix Marc ens va donar aquesta recepta que ha quedat molt bona.

Ingredients:
Les quantitats poseu-les al vostre gust, jo he fet dues gambes per cap.

  • Gambes
  • Tirabecs
  • Reducció de vinagre de Mòdena
  • Oli i sal
Preparació:
  1. Fer les gambes a la planxa amb una miqueta d'oli i reservar-les.
  2. Amb l'oli que han deixat les gambes saltejar els tirabecs, volta i volta, amb una mica de sal.
  3. Servir amb una mica de reducció de vinagre de mòdena.

7 comentaris:

  1. m'encanten els tirabecs i acompanyats com ho has fet...genials! petons

    ResponElimina
  2. L'any passat em van passar de llarg, a veure si aquesta temporada els caço als tirabecs :)

    ResponElimina
  3. Els tirabecs, sense les gambes en recorden plats de casa els avis, fa molts anys que no en menjo.
    Així amb gambes deuen d’estar boníssims
    Petons

    ResponElimina
  4. A casa ens agraden en truita. Te la recomano: una de tiribecs és boníssima!
    Nani

    ResponElimina
  5. Una recepta del malaurat Santi Santamaria... deliciosa!!

    ResponElimina
  6. Alfons, no sabia que era del Santi Santamaria, ara ja sé per que estava tan bo!!!

    ResponElimina
  7. Ahir x sopar vaig fer aquesta recepta i ... Bonissims!!!!

    ResponElimina