Ha calgut quasi un any des de que van operar al meu cunyat fins que ha pogut tastar el Risotto de carxofes, alls tendres i gambes al cava.
Recordo com si fos ara quan li vem explicar al Xevi que per dinar teníem risotto, i ell insistia, des de la UCI, que volia venir amb nosaltres. Jo li vaig prometre que quan estigués bé vindria un dia a sopar a casa a menjar risotto.
Finalment aquest dissabte hem fet el sopar i el Xevi ha pogut fer una petita cata d'arròs i treure's l'espina que tenia clavada.
De postres vaig fer aquests gotets de mousse de cava que vaig veure al blog Trossets de cuina, van agradar molt i molt!
Ingredients:
Per a la mousse:
- 400 ml de nata
- 500 ml de cava
- 200 gr de sucre
- 5 fulles de gelatina
Per a la gelatina:
- fruites vermelles (les vaig comprar congelades)
- 250 ml de cava
- 200 ml d'aigua
- 100 gr de sucre
- 3 fulles de gelatina
Preparació de la mousse:
- En un cassó posar el cava i el sucre al foc i deixar reduir a la meitat.
- Retirar del foc i incorporar la gelatina hidratada i escorreguda.
- Mentre es deixa refredar el cava aprofitar per muntar la nata.
- Barrejar suaument la nata amb el cava ja fred i posar la mescla en gotets. Si voleu també ho podeu fer en format pastís sobre una base de pa de pessic o galetes.
- Deixar refredar a la nevera un mínim de dues hores.
Preparació de la gelatina:
- En un cassó posar el cava, l'aigua i el sucre al foc i deixar reduir a la meitat.
- Retirar del foc i incorporar la gelatina hidratada i escorreguda.
- Deixar refredar.
- Repartir les fruites del bocs per sobre dels gotets amb la mousse.
- Repartir la gelatina per sobre de cada gotet i deixar refredar a la nevera un mínim de dues hores.
T'han quedat fantàstics!! M'alegra que us agradés! petons
ResponEliminauaauuu quina pinta aquest postre!! es genial amb cava no ho hagues dit mai! petons
ResponEliminaUnes postres divines i de presentació immillorable!
ResponEliminaNani
Una forma sensacional de fer una mousse!
ResponElimina