Com ja us he comentat altres vegades els pares i mares "Llimoners" passem moltes hores al parc, i mentres les nostres criatures juguen, corren, es barallen.... , nosaltres xerrem i xerrem... fins que es fa fosc.
Tot parlant dels sopars i com sortir de la típica mongeta amb patata, la Cristina, nom més popular entre les mares "Llimoneres", ens va proposar aquesta col-i-flor amb tonyina.
A mi em va agradar molt la idea, un bon plat únic que puc deixar preparat d'un dia per l'altre.
Ingredients:
- Col-i-flor
- Llauna de tonyina
- Beixamel
- Formtge ratllat
- Coure la col-i-flor, jo us recomano al vapor.
- En una safata per anar al forn posar una mica de beixamel al fons, després la col-i-flor i repartir la tonyina per sobre.
- Cobrir amb la salsa beixamel, formatge ratllat i gratinar.
Ingredients:
- 60 gr de mantega
- 60 gr de farina
- 3/4 de l de llet
- sal, pebre i nou moscada
Preparació:
-
En una cassola desfer la mantega.
-
Afegir-hi la farina remenant amb una cullera de fusta durant un minut aproximadament.
-
Afegir la llet sense parar de remenar amb un batedor. La llet la podem posar de mica en mica fins aconseguir l'espessor desitjada.
-
Afegir la sal , el pebre i la nou moscada.
hummmmmmmmmmm quina combinacio mes bona
ResponEliminaVal la pena ara que es temps de coliflors, gaudir-ne.
ResponEliminaAmb tonyina deu estar molt bona.
Petons
a casa ens encanta a tots la coliflor, en faig cada setmana...així qu de ben segur que probaré aquesta versió! :)
ResponEliminaPetunets,
Eva.
Un plat únic deliciós
ResponEliminaPetons
Tal com l'has cuinat és la única manera que m'agrada la coliflor.
ResponEliminaUna feliç setmana,
Nani