Coincidint amb la setmana dels barbuts ha arribat el fred i que millor que una bona sopa per estar ben calentons.
Aquesta d'avui és molt senzilla i a mi em recorda moltíssim a la meva mare, la feia poques vegades per evitar discussions, a les meves germanes no els hi agradaven gens els musclos, però a mi m'agradava molt i sempre que podia li demanava per dinar.
Ingredients:
- 1/2 kg de musclos
- 1 ceba
- 250 gr macarrons (o la pasta que més us agradi)
- formatge ratllat
- 1 fulla de llorer
- oli d'oliva
- Netejar els musclos i posar en una cassola amb un dit d'aigua i la fulla de llorer. Tapar i posar al foc uns minuts fins que s'obrin,
- Treure les closques als musclos i reservar l'aigua que hagin deixat passant-la per un colador fi.
- Tallar la ceba ben petitona.
- Sofregir la ceba amb una d'oli fins que agafi color. Per anar més ràpid podeu anar afegint una mica d'aigua a mesura que se la vagi bebent.
- Afegir a l'olla l'aigua dels musclos i l'aigua que us calgui per fer la sopa i portar a ebullició.
- Coure la pasta el temps que indiqui el fabricant i quan faltin dos minuts afegir-hi els musclos i rectificar de sal.
- Servir ben calenta acompanyada de formatge ratllat.
Amb el que ens agraden els musclos....seguríssim que la preparo!!!
ResponEliminaÉs que són tan bones les sopes.....
Salut i petons,
Olga
Amb el fred d'aquests dies les sopes són el que em vénen més de gust!
ResponEliminaI aquesta ha de quedar molt gustosa.
No l'havia vist mai aquesta recepta, però a mi m'encanten les cremes de marisc, així que segur que m'agradaria també. Petons!
ResponEliminaooohh!! una sopa amb macarrons, formatge ratllat i musclus!!! original 100% i calentonet....genial! petonets
ResponEliminaA mi em pasa com les teves germanes...no m'agraden els musclus...jeje. Pero la sopa fa molt bona pinta!!!
ResponEliminaPetonets.
Els musclos són tan nutritius! M'agraden de totes les maneres, i amb aquesta sopeta, ara que fa fred...
ResponEliminaNani