Ahir quan tornava de la feina anava escoltant el programa Tot és possible de RAC1, i quan ja estava aparcant van llegir la recepta d'un oient de llibrets de ceba, poma i formatge de cabra, només de sentir el nom ja se'm feia la boca aigua.
Com sempre, a mi em va faltar temps per posar-la en pràctica i al vespre teníem aquests llibrets a taula esperant ser devorats pels afamats comensals, tot un èxit.
He de dir-vos que la versió de la ràdio era molt més sana, ja que si no ho vaig entendre mlament no anaven arrebossats i es feien al forn, però que voleu que us digui, per un dia que faig llibrets que facin crec crec!
- 8 talls de llom tallat per a llibrets (si és de 2 colors millor)
- 1 poma
- 2 cebes
- 1/2 rulo petit de formatge de cabra
- 1 ou
- farina de galeta (pa ratllat)
- oli
- sal
- Tallar en juliana la ceba i coure-la amb una mica d'oli fins que quedi ben confitada. Per anar més ràpid utilitzo la tècnica ens va ensenyar en Pep Nogué, coure a foc ràpid i anar afegint una miqueta d'aigua a mesura que es vagi bebent el líquid.
- Tallar la poma a làmines fines.
- Tallar el formatge a rodanxes de mig centímetre.
- Farcir els llibrets ja salats amb dues rodanxes de formatge, una mica de ceba i dues làmines de poma.
- Arrebossar amb ou batut i farina de galeta.
- Fregir amb oli fins que estiguin ben dauradets.
Oh!! no us els perdeu!! estaven per llepar-se'n els dits!!
ResponEliminaHome, amb tot el que porten han d'estar bons per força... i clar que sí, els llibrets ben fregits, que un dia és un dia!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Els llibrets sempre han d'anar arrebossats!!!!
ResponEliminaI amb aquest farciment tenen que estar molt bons!!!
Petonets.
ceba, poma i formatge!! això ha d'estar d'escànduuuuul!!! m'encanten! petons
ResponEliminaMolt bona aquesta del "crec-crec" tens raó ja els sento cruixir de bons. M'agrada la recepta
ResponEliminammmmmmm...a mi tamb´se m'està fent la boca aigua!!! això ha d'estar moooolt bo!!!
ResponEliminaPetunets,
Eva.
Quins llibrets!!! Són de premi!!!
ResponEliminaQuina delícia!!!!!mmm....amb poma!No he passat de fer els tradicionals, amb pernil i formatge. Aquests me'ls apunto!!! Gràcies!
Salut i petons,
Olga
Amb aquest farcit han de quedar uns llibrets molt melosos i gustosos.
ResponEliminaBoníssims!
Me'ls apunto per fer-los algun dia, de tant en tant s'ha de pecar
ResponEliminaPetons
Isabel
La Violeta sempre em demana que li faci llibrets, li encanten. Aquests els hauré de fer i segur que la sorprenc.
ResponEliminaNani