Aquest any els reis de casa han vingut carregadets de bastons salats, els del rei blanc eren de formatge, els del rei ros de pipes i els del rei negre d'olives. Jo només de pensar la d'hores que s'han passat cuinant i cuinant....
Com cada anys el dia de reis ha estat carregat d'il·lusions i emocions que ha fet feliços a grans i petits. Hauríeu d'haver vist a l'Èlia quan s'ha despertat i no volia sortir de cap manera de l'habitació, estava tremolant de nervis i deia que tenia molt fred, estava "acollonida" per trobar-se als reis al menjador!
Per fer els bastonets els reis han utilitzat un talla pastes que em van regalar els Canals el dia de cap d'any, tot i que amb més paciència es pot fer amb un ganivet o donar qualsevol forma. Crec que la inspiració l'han treta del blog de la Bet Tasta rutes.
Ingredients:
- base de pasta de full
- 1 ou
- formtge ratllat, pipes, olives, .... deixeu córrer la vostra imaginació
- Extendre la pasta de full sense treure el paper que l'envolta i així ens servirà per que no s'enganxi al forn.
- Donar la forma de bastonets amb tallapastes o ganivet.
- Pintar amb ou batut.
- Espolvorejar amb el fotmatge, pipes, olives talladetes o el que us vingui de gust.
- Enformar 15 minuts a 180º, escalfor de dalt i baix, i deixar 10 minuts més amb el forn apagat.
- Deixar refredar i llest per menjar.
hummmmmmmmmm que bons
ResponEliminaQuina bona idea!!!! Quins bastonets més bons!!!
ResponEliminaGràcies per la idea!!!
Salut i petons,
Olga
Senzills i boníssims! I embolicats amb aquetes bossetes queden una monada.
ResponEliminaMmmm.... Boníssims!!! Aquests reis se les inventen totes eh?!?! Jo també en vull!!! ;)
ResponEliminaAquests bastonets a casa meva es perdrien camí de la cuina a la taula i això que no tinc passadís! Que bons!
ResponEliminaNani
Jo també estic pendent que em caigui un talla pastes! a veure si per sant Jordi...Si cau, els provo segur
ResponElimina