Aquest púding el vaig fer diumenge que venia el meu pare a dinar, ell no m'havia dit res i va comparèixer amb un pastís de poma, així que teníem postres de sobres i aquest púding es va quedar a la nevera sense que ningú li fes cas. Ahir amb en Marcel vam decidir guarnir-lo i menjar-ne un tall. Estava boníssim!
Avui sí que ningú té excusa per no fer aquest pastís, és moooooolt senzill i els nens ens poden ajudar.
Ingredients:
- 1 litre de llet
- 1 paquet de flam Royal (els de 8 flams)
- caramel líquid
- melindros tipus sobaos
- Untar el fons d'un motlle amb el caramel líquid.
- Fer una capa de melindros.
- Barrejar els polvos del flam amb la llet i escalfar fins que bulli.
- Avocar el líquid per sobre dels melindros fins que quedin ben empapats.
- Fer una segona capa de melindros.
- Avocar el reste de flam.
- Si us hi cap i heu guardat líquid podeu fer una tercera capa de melindros.
- Refredar a la nevera unes 5 hores com a mínim.
- Desmotllar i servir ben fred.
Uauuu que rapid de fer no?? Com és que tothom fa puddings ultimament??!! en faré un per aquest pont...me'n feu venir ganes!! petons
ResponEliminaAquestes postres que es poden fer en un pim pam m'encanten! Estic segura que avui ja no en queda ni un trosset ;)
ResponEliminaVisca els púdings! Són senzills de fer i un èxit assegurat.
ResponEliminaPlis, plas! i unes postres boníssimes. M'encanta.
ResponEliminaPetons
És el segon puding que veig, i jo que no n'he preparat mai cap!
ResponEliminaPetons.
Tenim pendent de publicar un púding que vam fer fa mesos, som un cas!! jajaja Quina delícia, eh?
ResponEliminaPetonets
Sandra
M'encanten els pudings. Son una fantástica cuina d'aprofitament...
ResponEliminaPetonets.
Delicioses...quin fillet més mono us n`ha sortit.
ResponEliminaunes postres bonissimes i en un plis plas.... quasi màgiques..
ResponEliminarapidos pero buenos,mejor imposible
ResponEliminaGenial!! Ràpid de fer i segur que deliciós!! I la decoració molt bonica!! :)
ResponEliminaPetons!