dimecres, 16 de novembre del 2011

Burritos de l'Arnau


Avui l'Arnau ha estat el cuiner, la seva especialitat són aquests Burritos que va aprendre a fer a casa d'un amic seu i que molt de tant en tant ens prepara per a tota la família.


Aquesta entrada coincideix amb la recepta 200 que he publicat, un número rodó per un plat rodó!

Ingredients: (8 burritos)
  • 2 pebrots verds
  • 1 pebrot vermell
  • 1 ceba
  • 3 pits de pollastre
  • "tortas" per burritos
  • sal, pebre i oli
Preparació:
  1. Tallar les verdures i el pollastre a daus o tires.
  2. Coure cada cosa per separat amb una mica d'oli, sal i pebre.
  3. Barrejar tot junt i acabar de coure. Les "tortas" que hem comprat portaven una barreja d'espècies que hem barrejat amb les verdures.
  4. Escalfar les "tortas" seguint les indicacions del paquet.
  5. Omplir les "tortas" amb el farcit, enrotllar i servir.
  6. Es pot acompanyar d'alguna salsa picant. 


6 comentaris:

  1. Jo també n'acostumo a fer, però en dic fajitas enlloc de burritos. Dona'li a l'Arnau uns trucs que el fan molt més bo! el pollastre que sigui contracuixa, és més gustós menys sec, i si poseu una mica de formatge ratllat per fondre just abans de retirar el plat del foc...guanyará notablemetn!!! petons

    ResponElimina
  2. Endavant Arnau!! A la cuina tot és començar i el que aprenguis sempre et servirà tant per a fer feliços als que estimes com per a tú mateix :)

    ResponElimina
  3. Uau, 200 receptes... no està gens malament!
    Quina sort que tens amb aquests fills tan bons cuiners ;)

    ResponElimina
  4. OOstres Arnau!!! nosaltres fem la mateixa recepta.... a vegades i afeguim també uns daus de formatge tendre de cabra....
    petons gastronòmics

    ResponElimina
  5. Són una delicia per un dinar o sopar informal.

    ResponElimina