Avui l'Arnau ha estat el cuiner, la seva especialitat són aquests Burritos que va aprendre a fer a casa d'un amic seu i que molt de tant en tant ens prepara per a tota la família.
Aquesta entrada coincideix amb la recepta 200 que he publicat, un número rodó per un plat rodó!
Ingredients: (8 burritos)
- 2 pebrots verds
- 1 pebrot vermell
- 1 ceba
- 3 pits de pollastre
- "tortas" per burritos
- sal, pebre i oli
Preparació:
- Tallar les verdures i el pollastre a daus o tires.
- Coure cada cosa per separat amb una mica d'oli, sal i pebre.
- Barrejar tot junt i acabar de coure. Les "tortas" que hem comprat portaven una barreja d'espècies que hem barrejat amb les verdures.
- Escalfar les "tortas" seguint les indicacions del paquet.
- Omplir les "tortas" amb el farcit, enrotllar i servir.
- Es pot acompanyar d'alguna salsa picant.
Segur que era bonissim ;)
ResponEliminaJo també n'acostumo a fer, però en dic fajitas enlloc de burritos. Dona'li a l'Arnau uns trucs que el fan molt més bo! el pollastre que sigui contracuixa, és més gustós menys sec, i si poseu una mica de formatge ratllat per fondre just abans de retirar el plat del foc...guanyará notablemetn!!! petons
ResponEliminaEndavant Arnau!! A la cuina tot és començar i el que aprenguis sempre et servirà tant per a fer feliços als que estimes com per a tú mateix :)
ResponEliminaUau, 200 receptes... no està gens malament!
ResponEliminaQuina sort que tens amb aquests fills tan bons cuiners ;)
OOstres Arnau!!! nosaltres fem la mateixa recepta.... a vegades i afeguim també uns daus de formatge tendre de cabra....
ResponEliminapetons gastronòmics
Són una delicia per un dinar o sopar informal.
ResponElimina