dilluns, 20 de juny del 2011

Pastissets de pasta fil·lo i xocolata


Avui és el sant de l'Èlia i per celebrar-ho he fet aquests pastissets cruixents de pasta fil·lo farcits amb xocolata que ens han agradat moltíssim!

Ingredients:
  • Pasta fil·lo
  • Mantega
  • Xocolata per farcir, jo he posat Nocilla que és el que tenia a casa
Preparació:
  1. Untar una làmina de pasta fil·lo amb mantega fosa.
  2. Dividir la làmina en 3 tires llargues d'uns 10 cm d'amplada.
  3. A un dels extrems de cada tira posar una cullerada de xocolata i embolicar en forma de triangle.
  4. Untar els triangles amb mantega i coure al forn preescalfat a 180º durant uns 10 minuts.
  5. Quan estiguin freds es poden decorar amb xocolata fosa.
  6. Estan boníssims ben fresquets.

9 comentaris:

  1. Felicitats a l'Èlia, uns pastissets fantàstics per celebrar-ho!
    Petonets!
    Sandra

    ResponElimina
  2. Una forma ben dolça de celebrar el sant!, els triangles han quedat perfectes!, ens hauràs d'ensenyar la tècnica... Una abraçada!

    ResponElimina
  3. Oh, que bons que han de estar.M'encanta la pasta filo i amb xocolata, el no va mas....
    Petonets.

    ResponElimina
  4. Tinc ganes de fer alguna cosa amb pasta fil·lo però no m'acabo d'animar.
    Felicitats a l'Èlia!

    ResponElimina
  5. Moltíssimes felicitats a l'Èlia!!! quina manera més bona de celebrar-ho! petonets

    ResponElimina
  6. Jo també sóc del club de la pasta filo...amb xocolata o qualsevol altre. Suposo que vau gaudir moltíssim de les postres.

    ResponElimina
  7. M'encanta la pasta fil·lo, cruixent i super lleugera... segur que l'Èlia haurà quedat encantada amb aquests pastissets! ;)

    ResponElimina
  8. Moltíssimes gràcies i us animo a que feu aquests pastissets que de ben segur que agraden a grans i petits.

    ResponElimina
  9. Amb la feinada de Sant Joan i preparatius per marxar aquests dies m'havia perdut aquesta recepta tant ideal. A la Júlia, la petita de casa, segur que li encanta. I els altres, va...farem l'esforç de tastar-ho (ja, jaaaa)!!! Han d'estar de mort!

    ResponElimina