Aquesta és la meva aportació a la recepta del 15 del mes de juny on les amanides són les protagonistes.
De seguida que els blocs Els fogons de la Bordeta i Xocolata desfeta van anunciar la recepta del mes de juny vaig tenir clar que faria aquesta amanida. És la preferida del meu fill Marcel i feia mooooolt temps que no en menjàvem. En Marcel només llevar-se sempre em pregunta què hi ha per dinar i un dia per fer broma li vaig dir Amanida "fruto di mare", li va fer tanta gràcia que a casa aquesta barreja d'arròs amb gambes, tonyina i cranc ha quedat batejada així per sempre més.
Ingredients: (les quantitats al vostre gust)
- arròs llarg
- tonyina
- gambetes pelades
- barretes de cranc
- enciam
- salsa rosa
- opcionalment i en funció del dia hi poso ou dur, olives o pinya
- Com us podeu imaginar aquesta recepta no té cap misteri, només cal bullir l'arròs i barrejar amb la resta d'ingredients.
- Reservar a la nevera i servir ben fresquet.
- Jo acostumo a preparar-la d'un dia per l'altre i llavors l'enciam l'afegeixo a última hora.
Presentada en corona és tot un luxe Cristina! No m'estranya que sigui la preferida d'en Marcel, ha de ser boníssima!!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
Les coses senzilles, ben presentades i amb bons ingredients no tenen cap complicació però cal tenir la gràcia de fer-ho atractiu i saborós, aquesta "amanida di frutos di mare"...em sembla sensacional per la calor que ens està caient!
ResponEliminaOstres que en fa de temps que no en menjo una d0aquestes amb lo bones que estan, de vegades ens obstinem (obstino) a provar coses noves i quan veig receptes com aquestes sempre penso,,,,ainx que bo, per que no la faig mes sobint? (de ben segur que el meu marit ho agrairia...:)))...
ResponEliminaPetons.
Una amanida ben complerta! quan arribes cansat de la platja, per exemple, millor que de treballar..., s'agraeix tenir una amanida com aquesta preparada!
ResponEliminaA mi com al Marcel, em sembla que és boníssima. A casa també la fem sovint però no presento tan guapa com la teva! Petonets
ResponEliminapresentada asi un lujo
ResponEliminapeto
miquel
ostres! quina súper amanida!!! una presentació fantàstica! petonets guapa
ResponEliminaCris, i presentada així queda molt vistosa, a més de bona!!
ResponEliminaPetons!
Caram! Quin goig d'amanida! No l'he feta mai tan completa. Ha d'estar boníssima i amb la pinya que hi proposes ha de quedar molt bé també! Vaig veure al bloc dels Cafè de Nit que has estat per Sant Llorenç de la Muga algun cop. Nosaltres hi tenim casa allà. No dubtis en avisar-me si vens! Em farà ilu coneixer-te. Una abraçada!
ResponEliminaMira que be! Avui,per dinar, tenim una amanida així...
ResponEliminaPetonets
Ja veig que el Marcel té molt bon gust :)
ResponEliminaA casa aquesta amanida també agrada molt!
No m'estranya que li agradi al Marcel i si li presentes així encara més. Molt original!
ResponEliminaPetons.
es que ser menut no vol dir tenir mal gust... i a la vista està el bon gust d'en Marcel!!!
ResponEliminaUna abraçada
Per llepar-se els dits!!! uauuu!!! què refrescant. M'agrada molt la presentació...El Marcel com segueixi així acabarà en El Bulli...
ResponEliminaUna aportació de luxe a la recepta del 15!! m'encanta com t'ha quedat i ha d'estar ben saborosa!
ResponEliminaPetonetss
Moltíssimes gràcies a tots i totes pels vostres comentaris, cada un d'ells em fa moltíssima il·lusió!
ResponEliminaCristina, encantada de descobrir el teu blog. N'he fet un cop d'ull i em sembla molt interessant, aquesta amanida, boniisiiimmaa!! seguiré xafardejant!! petonets
ResponEliminaQuina amanida tan bona, i presentada així en forma de corona, molt original.
ResponElimina