Ahir divendres amb l'excusa de portar la mona a l'Arnau van venir a sopar en Jesús i l'Imma. A casa el dilluns de Pasqua sempre anem una mica de cul a l'hora de recollir mones, aprofitant que l'Arnau ja és gran ho hem retrassat quatre dies i així hem pogut difrutar d'una vetllada molt agradable i sense presses.
Per sopar vaig fer uns canapés enrotllats (de sobrassada, paté i salmó), aquesta amanida de tomàquet i mozzarella i fricandó. De postres l'Imma va portar uns maduixots amb nata que van venir molt de gust i una safateta de dolços fantàstics.
Com podeu veure aquesta amanida no té cap misteri i ara que ja comença a fer bona temperatura entra molt bé.
Ingredients: (per a 5 persones)
- 5 tomàquets de pera
- dues boles de mozzarella de búfala fresca
- salsa pesto (la podeu fer o comprar feta)
- una mica de rúcula
- sal
- Pelar els tomàquets, si ho feu com una poma i us queda la pell en una sola tira la podeu aprofitar per fer la roseta, només cal enrotllar la pell.
- Tallar els tomàquets i la mozzarella a rodanxes.
- Muntar el plat i amanir amb una mica de sal i la salsa pesto.
Molt xula l'amanida presentada d'aquesta manera,m'agrada molt. Salutacions
ResponEliminaUn sopar fantàstic! Aquesta amanida mai falla....
ResponEliminaUn sopar ben bo amb una amanida que a mi m' agrada molt i és molt refrescant.
ResponEliminaHola,
ResponEliminaAquesta amanida és un recurs que sempre agrada. Bona, refrescant i ràpida de fer. M'encanta !!! Petons
segur que varen quedar molt satisfets!! quina taula més ben parada. Petonets guapa
ResponEliminaUn menú fantàstic!
ResponEliminaM'encanta la combinació de tomàquet i mozarella, i la ruca, amb el gustet tan intens que té, fa les amanides molt gustoses!
Una combinació de sabors molt mediterrània. Cada vegada m'agrada més la rúcula!
ResponEliminaRenoi quin menú! La combinació mozzarella i tomata, m'encanta!
ResponEliminaPer cert, la mona, fantàstica amb aquests pollets de ganxet. M'encanta!! :)
Petons!