Aquest matí hem anat amb l'Ascen, el Paco i l'Adrià a la Fundació Miró a veure teatre, "Contes del cel" de la companyia Xirriquiteula. Us la recomano pels que tingueu nens petits, a nosaltres ens ha agradat molt. Han aconseguit tenir a l'Èlia 50 minuts asseguda en una butaca!!!
Després hem dinat tots a casa.
Amb aquesta recepta he estrenat el llibre de la Carme Ruscalleda "Cuinar per ser feliç" que em van portar els Reis. Uns macarrons ràpids i fàcils de fer amb un èxit assegurat.
Ingredients: (4 persones)
- 250 gr de macarrons primets
- 600 gr de calamars
- 3 porros
- 8 pebrots del piquillo
- 100 gr d'avellanes torrades
- 50 gr de formatge Parmesà
- mantega
- sal, pebre i oli
Preparació:
- Bullir els macarrons al dente, escórrer, refrescar, tornar a escórrer i reservar.
- Netejar els calamrs i tallar-los a quadradets de centímetre per centímetre.
- Netejar els porros i picar-los a dauets molt petits. Saltar-los en una paella amb oli, sal i pebre durant 3 minuts. Reservar.
- Tallar els pebrots del piquillo a dauets petits i saltar-los a la paella amb oli i sal durant 2 minuts. Reservar
- Picar les avellanes i reservar-les.
- En una cassola amb l'oli ben calent tirar-hi els dauets de calamar, salpebrar i coure'ls durant un minut. Afegir-hi el porro, el pebrot, els macarrons i les avellanes. Remenar i coure un minut.
- Posar-ho en una safata de forn. Espolvorejar amb el formatge ratllat, una mica de mantega i gratinar.
Me'ls menjaria ben a gust aquests macarrons, tenen una pinta fantàstica! si és recepta de la Ruscalleda no pot fallar!
ResponEliminaPetons
Sandra
Tinc el llibre però aquesta recepta m'ha passat per alt. Tu l'has brodat!
ResponEliminaCaram, macarrons amb calamars, no ho he provat mai... però si la recepta és de la Ruscalleda, té l'èxit assegurat ;)
ResponEliminaAixí que l'Èlia és mogudeta? Je je je...
Visca la Rusqui i visca la teva mà a la cuina!La fotografía ho diu tot del plat...ja he sopat però no em faria res tastar-ne una mica, és molt original!Una abraçada!
ResponEliminaOstres, macarrons amb calamars no els he menjat mai, però si és de la Ruscalleda.. segur que són molt bons. Fan molt bona pinta. Petons
ResponEliminaA casa uns macarrons sempre tenen èxit, així que m' anoto aquesta recepta tan bona.
ResponEliminapues no se me habria ocurrido esta combinacion de estos macarrones,La Carme siempre va mas alla, me gusta y los probare viendo tu receta y tu resultado
ResponEliminapeto
miquel