dimarts, 8 de març del 2011

Caramels de truita


Aquest any ha coincidit Dijous gras amb el dia de Sant Medir que és festa gran al barri de Gràcia i tothom surt al carrer a recollir els caramels que tiren les colles. Haurieu de veure com va arribar de carregat l'Arnau, tenim caramels per passar tot l'any i més!!
Per sopar vaig intentar fer un plat que representés les dues tradicions, els caramels i la truita. D'aquesta idea en van sortir els paquetets de pasta brick (volen simular caramels) farcits d'ou remenat amb tomàquet, sobrassada, espinacs i com no la típica botifarra d'ou.


Ingredients:
  • 8 làmines de pasta brick
  • 8 ous
  • un grapat d'espinacs cuits
  • 1 tomàquet
  • una mica de sobrassada
  • un tros de botifarra d'ou
  • mantega fosa

Preparació:

  1. Fer un remenat d'ous amb cada ingredient (espinacs, tomàquet, sobrassada i botifarra d'ou passada una mica per la paella) i reservar.
  2. Untar les làmines de pasta brick amb la mantega i col·locar al centre la mitat de l'ou remenat d'un tipus i enrotllar.
  3. Coure al for a 180º durant 8 minuts aproximadament.

15 comentaris:

  1. Quina gran recepta!!! t'han quedat súper bé. Segur que l'Arnau va sopar molt bé, després de recollir tants caramels! petonets bonica

    ResponElimina
  2. SANT MEDIR GRAS!, t'acabes d'inventar una recepta per a un dia que només el caprici ha fet coincidir enguany!. Tens un enginy que déu n'hi dó Cristina!Em sembla un àpat digne de festa-festes.

    ResponElimina
  3. esta muy bien esta receta , me gusta
    peto
    miquel

    ResponElimina
  4. Ostres, quina bona idea, vas celebrar dues tradicions amb una sola recepta!
    I l'assortit de truites és fantàstic, ja m'imagino intentant descobrir el gust que amagava cada paquet abans de tastar-lo ;)

    ResponElimina
  5. Quina idea més original! Me l'apunto perquè han de quedar boníssims!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  6. Jo no soc massa d'espinacs, però els de sobrasada i botifarra d'ou... per llepar-se els dits!!

    ResponElimina
  7. MMMMMMM!! El de sobrassada e'l menjaria ara mateix...
    Petons gastronómics.

    ResponElimina
  8. Quina bona manera més bona d'acabar el dia! Després de la recollida de caramels segur que l'Arnau li van agradar molt aquests caramels tan bons! Petonets

    ResponElimina
  9. L’Arnau desprès de recollir caramels al carrer, arriba a casa i trobar-se amb aquets a taula deuria desfruitar d’allò mes
    Petons

    ResponElimina
  10. Molt bona recepta, tinc un paquet de pasta filo a la nevera, segur que també em pot servir.

    ResponElimina
  11. Molt bona pensada!!!! uns caramels boníssims!!! Aquest any Sant Medir ha estat una mica trist per la pluja. Jo treballo a Gràcia i pel matí no van sortir gaires colles, una pena!
    Petonets

    ResponElimina
  12. Súper original!
    M'agraden molt aquests caramels... Em sembla que hauré d'apuntar-me aquesta recepta per l'any vinent, que segur que triomfa!
    Petonets!

    ResponElimina
  13. Quina recepta més xul·la!! me l'emporto!
    Mil gràcies.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina