El divendres passat l'Arnau va fer 17 anys i ho vam celebrar el dissabte amb aquest pastís de xocolata negra, blanca i formatge que ens va agradar molt a tots.
La mala sort va fer que no trobés de cap manera una espelma amb el número 1, així que vaig haver de reciclar el que tenia per casa i aprofitar espelmes de diferents mides.
L'Arnau va tenir sort que l'Èlia el va ajudar, 17 anys ja pesen molt!
La recepta és del blog de la Gemma La cuina de casa, jo vaig fer una base de galetes en lloc de la que ella proposa amb civada, xocolata i avellanes.
Ingredients:
Per la base:
- 150 gr de galetes
- 80 gr mantega
Pel pastís:
- 350 gr de formatge cremós
- 150 gr de sucre llustre
- 200 ml de iogurt grec
- 300 ml de nata per muntar
- 6 fulls de gelatina
- 175 gr de xocolata negra de cobertura
- 175 gr de xocolata blanca de cobertura
Preparació:
- Per la base, triturar les galetes i barrejar amb la mantega fosa. Amb l'ajuda d'una forquilla cobrir el fons del motlle (dels desmuntable) i deixar refredar a la nevera durant una hora.
- Pel farcit, fondre les xocolates per separat al microones vigilant que no es cremin.
- Posar a hidratar la gelatina amb aigua freda.
- Escalfar una mica de la nata al microones i disoldre-hi la gelatina hidratada.
- Barrejar el formatge, el sucre i el iogurt. Afegir-hi la gelatina.
- Semi muntar la nata i afegir-la a la barreja anterior amb moviments suaus.
- Separar la mescla en dos bols i a cada un posar-hi un tipus de xocolata i remenar.
- Omplir el motlle tot alternant cullerades de la mescla negra amb la blanca, allisar i deixar a la nevera fins que qualli.
Hola!
ResponEliminaQuin pastís més maco.. d'aniversari! Una recepta molt bona i una foto de molta felicitat.
Felicitats.. per tots! Petons
Per molts anys a l'Arnau i a la mestra pastissera que ha fet aquesta meravella!
ResponEliminaun estupendo pastis de aniversari siempre es recordado y agradecido como este tuyo de hoy.
ResponEliminamoltas felicitats
peto
miquel
Per molts anys Arnau!
ResponEliminaAmb aquest pastís, devia estar ben content! Trobo que la combinació del formatge i la xocolata és deliciosa... I t'ha quedat un pastís preciós! Hauré de provar-lo, encara que no sé si em quedarà tan bonic!!
Petonassos bonica!
Aquest pastís amb la combincació de colors queda molt vistós, oi? I boonissim!
ResponEliminaFelicitats a l'Arnau, que 17 anys és una edat molt bonica de fer!
acabo de conocertu blog y me gusta muchisimo, asi que mas amenudo vendre a visitarte un beso y espero verte pronto
ResponEliminaUn pastís fantàstic!.
ResponEliminaFelicitats a l'Arnau, sort que el van ajudar a bufar perquè tantes espelmes costen ja una mica d'apagar!
MOLTES FELICITATS A L'ARNAU I A LA MARE QUE EL VA...FER!!!, JA,JA, Quin pastís tan bonic Cristina!, fas unes presentacions precioses, i amb aquestes espelmes llargues queda molt ben vestit. Una abraçada.
ResponEliminaHola Cristina, bonissím! i moltes feliçitats per l'Arnau. Una abraçada
ResponEliminaMoltes felicitats al Arnau, per els seus 17 anys i per la pastissera.
ResponEliminaT'ha quedat molt maco.
Petonets
Felicitats a l'Arnau i a la mami per aquest fantàstic pastís!!!
ResponEliminaPetunets,
Eva.
Un pastís deliciós, vistós i molt original, segur que l'Arnau estava encantat!
ResponEliminaMolts petons i bon cap de setmana
Moltes gràcies a tots i totes pels vostres comentaris. I també gràcies de part de l'Arnau.
ResponElimina