dissabte, 31 de juliol del 2010

"Montadito" de l'àvia Carmelina

Avui hem començat les vacances d'estiu i de seguida que hem arribat a Gaüses hem anat a fer una volta per veure els efectes de l'incendi. El bosc fa molta pena, els camins per on sempre vaig a caminar estan calzinats i el foc ha arribat fins als jardins d'algunes cases. Els bombers diuen que hem tingut molta sort, ja que el poble s'ha salvat de miracle.



Quan hem arribat a casa ja era l'hora de dinar i ràpidament hem fet aquest primer plat que la meva mare ens feia molt sobint quan arribava l'estiu i que als meus fills els hi agrada molt.

No poso quantitats, ja que depèn de quants "montaditos" vulgeu fer per persona, jo en faig dos pels nens que tenen molta gana i pels grans amb un ja en tenim prou.

Ingredients:
  • Pa de motlle
  • Tomàquet per amanir
  • Tomàquet per sucar
  • Tonyina
  • Ous durs
  • Maionesa
  • Enciam
  • Sal i oli

Preparació:

  1. Sucar cada llesca amb el tomàquet i amanir amb una mica d'oli.
  2. Afegir-hi la tonyina, una rodantxa gruixuda de tomàquet, mig ou dur, maionesa i enciam tallat ben petit.

4 comentaris:

  1. Segur que el montadito de l'àvia Carmelina us va reconfortar, després de veure els efectes del foc.

    ResponElimina
  2. Quina pena com ha quedat el bosc!! molt bona la recepta Cristina.

    ResponElimina
  3. Refrescant!

    L'any que ve caldrà repoblar el bosc. Quina pena!

    ResponElimina
  4. Em sap greu que el foc finalment fes tant de mal...Cada estiu s'ha de lamentar el mateix a tot arreu sigui quina en sigui la causa...Aquest montadito és ben refrescant i completíssim!, no m'extranya que amb un ja feu! Una abraçada Cristina!

    ResponElimina