Avui és un dia trist, en aquest moment s'estan cremant els boscos per on vaig a passejar tants i tants dies, no em puc imaginar com trobaré el paissatge verd que vaig deixar diumenge passat.
Aquesta tarda mentre anava seguint les notícies del foc per internet he anat al blog la cuina de l'estany i de seguida que he vist la recepta de la coca de xerrys me recordat d'una base de pasta brisa que quedava a la nevera a punt de caducar. Fantàstic, ja sabia què fer per sopar!!!!
Amb l'ajuda d'en Marcel en un tres i no res l'hem tingut preparada i dins del forn. Després d'uns quants dies de sopar només un làctic ha vingut molt de gust.
Ingredients:
- Una base de pasta brisa
- 200 gr de crema de llet
- 2 ous
- 1 bossa de formatge ratllat de 3 colors
- 2 terrines de tomàquets xerry
- orenga, sal i pebre
Preparació:
- Forrar un motlle per anar al forn amb la base de pasta brisa i punxar amb una forquilla per evitar que s'infli al coure-la.
- Escampar el formatge ratllat per sobre de la base.
- En un bol barrejar la crema de llet amb els ous, la sal i el pebre.
- Abocar la barreja per sobre del formatge.
- Tallar els xerrys per la meitat i col·locar-los a sobre.
- Espolvorejar amb orenga.
- Coure al forn a 200º durant 25 minuts.
molt i molt bona!!!
ResponEliminaLa veritat es que val la pena que estiguin a punt de caducar les bases de pizza, brisa, fullades ....
Noia, em sap greu t'afecti de ple aquest incendi... Espero no sigui tant devastador com per cremar-ho tot. Pel que fa a la coca és una molt bona idea i us ha quedat molt bonica!
ResponEliminaQuin pena que se'ns cremi el territori, quina desgràcia per la gent d'allà, quina desgràcia per a tots.
ResponEliminaPel que fa a la coca de xerrys és meravellosa. Un petó.
Quina pena Cristina!! Quan veig els hidroavions que venen a l'estany a buscar aigua, ja tremolo perquè vol dir que tenim un foc a prop de casa. La coca de cherry t'ha quedat espectacular!! a mes és molt bona, he que si?
ResponEliminaEt dono la recepta de la coca de les carmelites descalces de sevilla per començar desde cero.
1 got de farina, 1 got de llet, 1/2got de sucre, 1/2 sobre de llevadura química, o poses tot en un vol i ho remenes fins veure-ho ben unit ho deixes reposar tot un dia a fora de la nevera i desprès començes amb el ritual dels 10 dies. Sort! d'on ets Cristina a lo millor estem ben a prop i no ho sabem, jo sóc de Banyoles.
Tu el Marcel feu un bon tàndem, eh?.
ResponElimina