Un senzill plat de tomàquet de pagès madurat a la planta i amanit amb un bon oli és un bon àpat d'estiu. A casa meva durant els mesos de juliol i agost mai faltava una safata de tomàquet amanit a taula i sempre ens barallàvem per sucar pa amb el suc que quedava.
Avui hem comprat a una pagesa d'Ullà un tomàquet de 600 gr que només de veure'l ja et veinien ganes de fer-li una queixelada. A la tarda hem anat a comprar oli al Mas Bordas de Siurana a l'Alt Empordà. I per sopar hem ajuntat tots els ingredients i hem fet aquest tomàquet amanit que ha agradat tant a grans com a petits.
Ingredients:
- Tomàquets
- All
- Bon oli i sal
Tallar el tomàquet a rodantxes o grills i amanir amb l'all tallat ben petitó, oli i sal. Queda més bo sense pell, per fer-ho només cal escaldar els tomàquets.
A partir d'ara, volem tomaquets d'aquest i cap d'altre!!!!
ResponEliminaAmb un tomàquet així i un oli tant bo com el de Siurana tenim un plat de festa!Una abraçada.
ResponEliminaJo també vull sucar pa a l'oli que queda a la safata!
ResponEliminaOooh! m'encanta, m'encanta!
ResponEliminaaquests tomàquets són com els que tenim de l'hort de casa.
boníssims!
quais a diari me'ls amaneixo.
una bona font de vitamines i molt refrescants
salutacions
:)
A casa nostra també hi ha amanida de tomaquet gairabé cada dia a l 'estiu. Amb all és com li agrada més al meu marit.
ResponEliminaNo necessitem res més!! un bon tomàquet com el teu, un allet i un bon oli!!!!
ResponEliminaPetonets