Amb l'arribada de la tardor m'ha vingut de gust fer aquesta crema, la veritat és que mai havia cuinat amb carbassa i em feia certa gràcia provar-ho algun dia. No en tenia ni idea de si ens agradaria, ni tan sols sabia com s'havia de fer. Després de buscar a la xarxa em vaig decidir per fer servir la meva intuició i el resultat va ser molt bo, els comensals de casa, que són molt exigents, em van dir que ho podia repetir més vegades (això a casa és tot un èxit).
Ingredients per 4 persones:
Ingredients per 4 persones:
- 1/2 carbassa
- 1 ceba
- 1 patata
- 1 got de crema de llet
- oli, sal, pebre i llorer
Preparació:
- Tallar la ceba a daus i coure-la una mica amb oli sense deixar que agafi color.
- Afegir la carbassa i la patata pelades i tallades a daus.
- Cobrir amb aigua.
- Condimentar amb una pica de pebre, sal i una fulla de llorer.
- Deixar bullir durant uns 20 minuts o fins que les verdures estiguin toves.
- Retirar la fulla de llorer i passar pel pimer fins que quedi una consistència de crema.
- Afegir la crema de llet, barrejar-ho bé i ja es pot servir.
- Jo ho vaig acompanyar amb un cruixent de pernil que contrastava molt amb la dolçor de la carbassa.
M'encanta la crema de carbassa i és veritat que ara que ha començat el fred ja comença a venir de gust calenteta... Que bona que és per sopar!
ResponEliminaEn faig moltes vegades de crema de carbassa. Amb aquest color que té... i ben calenteta... Que bona!
ResponEliminaptns.
Ostres, doncs jo de ben petita la meva mare ens en feia i ens encanta!! :) Per sopar i ben calenteta... mmm!
ResponEliminaPetons!