Aquest cap de setmana l'hem passat a casa de la Mònica i l'Oriol a Càldegues, Catalunya Nord. 3 dies de luxe amb molt bona companyia i farcit d'activitats.
L'edat no perdona i els genoll han patit per baixar pel "caminet" de l'estany de Font Viva. Jo he acabat amb els genolls i les espatlles adolorides de la tensió i concentració per no caure. Sort que una vegada s'arriba al final queda el bon gust del paisatge i l'orgull d'haver-ho fet. Moltes gràcies a Santa Milurga per haver-nos protegit de tot mal, jejejeje!!!
Aquí els 7 magnífics abans de començar el descens jejeje!!!!
El sopar de dissabte el portava preparat des de casa, gaspatxo i uns canelons freds que vaig preparar uns dies abans i vaig congelar. A l'últim moment només calia acabar amb maionesa i decorar perquè entressin pels ulls.
Les mides les vaig fer a ull, així que només poso els ingredients sense mesures.
Ingredients:
- Tonyina
- Olives
- Ous durs
- Una mica de ceba
- Maionesa
- Pebrot per decorar
- Plaques de canelons
- El primer que cal fer és el farcit, per això barrejar la tonyina escorreguda amb les olives tallades petitones (jo amb una picadora), la ceba tallada mooolt petita i l'ou dur ratllat.
- Amorosir-ho tot amb maionesa, fins que quedi una pasta semblant a la dels canelons de carn.
- Bullir les plaques de canelons tot seguint les indicacions del paquet. Només cal tenir en compte que han de quedar cuit, ja que aquests canelons no van al forn.
- Refredar les plaques i farcir, jo ho faig amb mànega pastissera per anar més ràpid.
- Cobrir amb maionesa i decorar amb unes tires de pebrot i unes olives.
I bons que eren!!
ResponElimina