Per celebrar el sant de l'Èlia vaig fer aquest pastís que és molt refrescant i ràpid de fer.
Moltes felicitats Èlia!!!!
Les presses del dia van fer que m'oblidés de treure el pastís una mica abans de la nevera i per més sucre de llustre que posava el pastís se l'anava engolint jejeje!!!
La notícia és que va agradar a tots els de casa, no hi va haver crítiques, se'l van acabar tan ràpidament que no vaig poder fer foto del tall. Us heu de creure que té una textura molt tendra i molt cremosa.
La recepta és de l'instagram, aquí us deixo l'enllaç amb el vídeo.
Ingredients:
- 2 iogurts naturals sense sucre
- 150 gr de farina
- 120 gr de sucre
- 500 ml de llet
- 50 gr de mantega fosa (microones per exemple)
- 3 ous
- 1 sobre de llevat
- un rajolí d'essència de vainilla
- sucre de llustre
Preparació:
- Batre els ous amb el sucre fins que quedin ben integrats. Jo ho he fet tot amb unes barnilles elèctriques.
- Afegir els iogurts i tornar a barrejar.
- Incorporar la farina i el llevat, tot tamisat. Barrejar fins que no quedi cap grumoll.
- Afegir la llet i l'essència de vainilla i tornar a barrejar.
- Sense deixar de remenar anar incorporant la mantega fosa.
- Folrar un motlle (el meu de 22 x 22 cm) amb paper de forn arrugat i humit.
- Abocar-hi tota la massa i coure'l al forn preescalfat a 180º (dalt i baix) durant 40 minuts.
- Deixar refredar a temperatura ambient.
- Conservar a la nevera i decorar amb sucre de llustre (treure'l una mica abans de la nevera si no voleu que us passi com a mi que no hi havia manera que quedés blanc jejeje!!)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada