dimarts, 8 d’agost del 2017

Albergínies amb tomàquet i mozzarella


Vacances a Gaüses és sinònim de bons tomàquets, i els CriJoArMaEl en mengem en tots els àpats, ja sigui amanit, farcit, a rodanxes, a dauets, en salsa, per acompanyar o com a plat principal. 

Ahir per sopar vaig preparar aquestes rodanxes amb una base d'albergínia blanca i gratinat de mozzarella que ens van agradar molt. Com ja és habitual qui va començar dient que no li agradava va acabar repetint.

Ingredients:

  • albergínies (jo ho he fet amb blanca que m'agrada més)
  • tomàquets
  • mozzarella de búfala
  • salsa pesto o oli per amanir
Preparació:
  1. Tallar l'albergínia a rodanxes de mig centímetre, salar-les i deixar-les que suin durant 20-30 minuts per eliminar-ne l'amargor.
  2. En una safata de forn i sobre de paper col·locar les albergínies amb una mica d'oli. Coure-les al forn a 180º ( si voleu ho podeu fer en una paella).
  3. Mentrestant pelar el tomàquet i tallar-lo a rodanxes gruixudes.
  4. Quan l'albergínia comenci a estar cuita posa una rodanxa de tomàquet a sobre i una de mozzarella, amanir amb una mica de sal i oli i gratinar al forn.
  5. Amanir amb una mica de salsa pesto o orenga per donar una mica de color.

2 comentaris: