Vacances a Gaüses és sinònim de bons tomàquets, i els CriJoArMaEl en mengem en tots els àpats, ja sigui amanit, farcit, a rodanxes, a dauets, en salsa, per acompanyar o com a plat principal.
Ahir per sopar vaig preparar aquestes rodanxes amb una base d'albergínia blanca i gratinat de mozzarella que ens van agradar molt. Com ja és habitual qui va començar dient que no li agradava va acabar repetint.
Ingredients:
- albergínies (jo ho he fet amb blanca que m'agrada més)
- tomàquets
- mozzarella de búfala
- salsa pesto o oli per amanir
Preparació:
- Tallar l'albergínia a rodanxes de mig centímetre, salar-les i deixar-les que suin durant 20-30 minuts per eliminar-ne l'amargor.
- En una safata de forn i sobre de paper col·locar les albergínies amb una mica d'oli. Coure-les al forn a 180º ( si voleu ho podeu fer en una paella).
- Mentrestant pelar el tomàquet i tallar-lo a rodanxes gruixudes.
- Quan l'albergínia comenci a estar cuita posa una rodanxa de tomàquet a sobre i una de mozzarella, amanir amb una mica de sal i oli i gratinar al forn.
- Amanir amb una mica de salsa pesto o orenga per donar una mica de color.
M'ho apunto! Senzill, producte de qualitat i...boníssim!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Això ha d'estar boníssim!!
ResponEliminaUna abraçada.