Amb les albergínies blanques que ens van regalar en Jordi i la Mònica i les nectarines, obsequi de Fruites Núria de Ventalló, he preparat aquest acompanyant per a les hamburgueses d'avui dinar.
A mi no m'agrada massa l'albergínia, la trobo amargant i no m'acaba de fer el pes, però aquesta varietat blanca no té res a veure, és més carnosa i més dolça, m'ha agradat molt.
Això que els amics tinguin hort és tot un luxe!!
Ingredients:
- Albergínies
- Rulo de formatge de cabra
- Melmelada de nectarina (o de tomàquet o de la que tingueu)
- Oli i sal
Preparació:
- Tallar les albergínies a rodanxes d'un centímetre, salar i deixar suar en un colador durant mitja hora.
- Assecar amb paper absorbent.
- Coure les albergínies en una paella amb una mica d'oli i col·locar-les en una safata per anar al forn.
- Sobre de cada rodanxa posar-hi un tall de formatge de cabra i posar a gratinar al forn
- Abans de servir posar una culleradeta de melmelada.
Quina bona combinació , són boníssimes les albergínies blanques!
ResponElimina