dilluns, 25 de juliol del 2016

Cloïses amb vi blanc


Ahir al vespre, per celebrar santa Cristina, vaig preparar aquestes cloïses que van quedar boníssimes i amb les que ens vem xupar els dits.

Ingredients:

  • cloïses
  • 1 ceba 
  • un bon raig de vi blanc
  • 2 grans d'all
  • julivert
  • oli
  • sal
Preparació:
  1. Per treure la sorra de les cloïses deixar-les en un bol cobertes d'aigua amb sal, abans de coure-les escorreu-les.
  2. Tallar la ceba ben petitona i sofregiu-la amb una mica d'oli.
  3. Quan la ceba comenci a agafar color afegir-hi les cloïses i el vi blanc. Coure a foc alt durant 3-4 minuts.
  4. Afegir l'all i el julivert tallats ben petitons i coure un minut més.


2 comentaris:

  1. Moltes felicitats, Cristina! Una bona manera de celebrar-ho amb aquestes cloïsses tan bones!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  2. M'encanten !!!! Que sencilles i bones. Jo tinc una videorecepta de com les faig.

    Salut

    ResponElimina