Dissabte vem fer el sopar-sorteig del grup de whatsApp de Calçotada. Cada vegada m'agrada més aquesta idea de fer un sopar-regal a 4 persones que pertanyen a un grup nombrós de whatsApp, l'atzar fa que ens reunim a una taula 6 amics que de no ser així potser mai ho hauríem fet.
Aquesta vegada els afortunats van ser la Núria, el Marc, la Raquel i la Mariona, uns comensals molt agraïts que ens van fer gaudir d'una bona vetllada.
Per sopar va consistir en:
Apertitiu:
- Piruletes de Babybel i kikos
- Truitetes de patates amb calçots i botifarra negra (els calçots en aquest grup no podien faltar)
- Culleretes de pasta de full amb crema de formatge i salmó
- Tartaletes de codonyat i gorgonzola
- Xips de surimi al perfum de tòfona
De primer: Creps de marisc
De segon: Llom al most amb raïm
Per acabar: Gelatina de taronja amb mousse de xocolata
Aquestes piruletes van triomfar, per Sant Medir les vaig fer amb farina de galeta, però aquesta vegada m'ha fet gràcia innovar i les he arrebossat amb kikos, han quedat boníssimes. La recepta és del blog julia y sus recetas.
Ingredients: les quantitats dependran de les piruletes que volgueu fer
- Formatgets Babybel
- Ou
- Kikos (farina de galeta, ametlles....)
- Oli per fregir
Preparació:
- Pelar els formatgets.
- Passar per ou batut.
- Passar per kikos triturats (amb una picadora o thermomix..).
- Jo vaig tornar una segona vegada a passar per ou i kikos perquè quedés un arrebossat més gruixut.
- Fregir un parell de minuts en oli.
- Posar la broixeta i servir calent, que la gràcia és trobar el formatge fos per dins.
Ostres m'encanta aquest aperitiu!! és super fàcil i als petits segur que els hi encanta!!! bé, i als grans també!!! jo no pararia!! petons
ResponEliminaRecordo que, de petit, el meu germà ers fan dels mini babybels.
ResponEliminaSegur que si li faig aquestes piruletes, flipara!!
Petons