Els dissabtes al vespre sovint sopem davant de la tele, dia d'embrutar poc i poca feina. Últimament m'he aficionat a la coca de tomàquet, ràpida de preparar i molt ben rebuda a casa. Aquest dissabte a més l'hem acompanyada d'una truita de patates i calçots.
Ingredients:
- 1 base de pasta de full rectangular
- 6 tomàquets de pera
- formatge emental ratllat
- oli
- sal
- orenga
Preparació:
- Posar a escalfar el forn a 200º, escalfor dalt i baix.
- Posar la base de pasta de full en una safata de forn i sobre de paper sulfuritzat. Amb una forquilla punxar tota la base per evitar que s'infli.
- Tallar els tomàquets a rodanxes de mig centímetre aproximadament i repartir-les per sobre de la pasta de full.
- Amanir amb oli, sal i orenga.
- Coure al forn durant 20 minuts.
- Afegir el fotmatge ratllat i coure 5 minuts més.
Jo també en faig una molt semblant. Afegeixo tonyina per sobre i els encanta a casa!!
ResponEliminaPetons