Avui és un dia especial pels graciencs, d'aquí a dues hores els carrers de Gràcia s'ompliran de xics i grans per veure passar les colles de Sant Medir i emplenar les seves bosses de caramels. De ben segur que n'hi haurà per a tothom i els carrers s'ompliran de tots colors.
Els CriJoArMaEl com a bons graciencs no hem deixat passar l'ocasió, i per celebrar Sant Medir hem fet caramels i piruletes de diferents formes, textures i gustos. En aquest cas hem convertit la festa dolça en salada.
Avui poso la recepta dels caramels de frankfurt, més endavant aniré afegint la resta.
Ingredients:
- 1 làmina de pasta de full rectangular
- salsitxes de Frankfurt, poden ser 12 salsitxes petites o 4 de grans
- 1 ou
Preparació:
- Estirar la pasta de full i tallar-la en 12 rectangles (depèn de la mida de la pasta de full us en cabran menys, jo he utilitzat la del Mercadona).
- Al mig de cada rectangle posar-hi una salsitxa (o un terç d'una gran).
- Enrotllar el rectangle tot donant forma de caramel.
- Posar en una safata per anar al forn sobre de paper de forn.
- Pintar amb ou batut.
- Coure al forn entre 15 i 20 minuts, de seguida veureu si estan cuits.
- Si voleu els podeu servir acompanyats de ketchup i mostassa.
Que original i divertida recepta.
ResponEliminaUn entrant boníssim.
Petons
Molt bonics!!! Quin detall! M'han agradat molt! Espero la recepta de la resta....
ResponEliminaPetons,
Olga