dijous, 3 de març del 2016

Caramels de frankfurt


Avui és un dia especial pels graciencs, d'aquí a dues hores els carrers de Gràcia s'ompliran de xics i grans per veure passar les colles de Sant Medir i emplenar les seves bosses de caramels. De ben segur que n'hi haurà per a tothom i els carrers s'ompliran de tots colors.
Els CriJoArMaEl com a bons graciencs no hem deixat passar l'ocasió, i per celebrar Sant Medir hem fet caramels i piruletes de diferents formes, textures i gustos. En aquest cas hem convertit la festa dolça en salada.


Avui poso la recepta dels caramels de frankfurt, més endavant aniré afegint la resta.

Ingredients:

  • 1 làmina de pasta de full rectangular
  • salsitxes de Frankfurt, poden ser 12 salsitxes petites o 4 de grans
  • 1 ou
Preparació:
  1. Estirar la pasta de full i tallar-la en 12 rectangles (depèn de la mida de la pasta de full us en cabran menys, jo he utilitzat la del Mercadona).
  2. Al mig de cada rectangle posar-hi una salsitxa (o un terç d'una gran).
  3. Enrotllar el rectangle tot donant forma de caramel.
  4. Posar en una safata per anar al forn sobre de paper de forn.
  5. Pintar amb ou batut.
  6. Coure al forn entre 15 i 20 minuts, de seguida veureu si estan cuits.
  7. Si voleu els podeu servir acompanyats de ketchup i mostassa.

2 comentaris:

  1. Que original i divertida recepta.
    Un entrant boníssim.
    Petons

    ResponElimina
  2. Molt bonics!!! Quin detall! M'han agradat molt! Espero la recepta de la resta....
    Petons,
    Olga

    ResponElimina