dimecres, 9 de desembre del 2015

Salsitxes arrebossades


Diumenge vam fer una bona excursió amb els Marí i Lloansí. 
De bon matí vem carregar el cotxe amb la nevera i les carmanyoles disposats a fer una petita caminadeta i menjar en una zona de picnic. 
Només arribar al parking ja veiem que anem equivocats, la passejadeta és una bona excursió de 2 hores i mitja i dinarem a dalt de la muntanya, així que cal repartir les carmanyoles en motxilles i deixar nevera al cotxe. 
Després de 3 hores, 6 kilòmetres i 500 metres de desnivell aconseguim arribar al Castanyer d'en Cuc, estem destrossats però l'orgull d'haver-ho aconseguit i la recompensa d'una cadira, un refresc i la carmanyola amb un bon dinar ens ajuden a agafar forces per poder baixar.


Les salsitxes arrebossades de Can Folch són famoses al Cau, és un dels menjars preferits pels meus fills quan se'n van d'excursió. Són herència de la meva mare que ens en feia quan érem petites.

Ingredients:
  • Salsitxes de porc
  • 1 ou
  • Farina de galeta
  • oli per fregir
Preparació:
  1. Amb un ganivet obrir la salsitxa de dalt a baix sense acabar de partir-la i amb el mateix ganivet aplanar-la com es pot veure a la fotografia de sota.
  2. Passar-les per ou batut i farina de galeta.
  3. Fregir en abundant oli.
  4. Deixar sobre paper absorbent per eliminar l'oli sobrant.





1 comentari:

  1. Mmmmm.....quan les veuran els meus, ja veuràs!!! Xalaran de valent!
    Molt original!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina