dijous, 24 de desembre del 2015

Bon Nadal 2015 - Mini cupcakes de Nadal


Els CriJoArMaEl us desitgem BON NADAL!!!!!

Aquests arbres de Nadal han estat els protagonistes dels postres del sopar de Nadal a casa de la Montse acompanyant un gotet de llimona i una galeta de mantega nadalenca.


La recepta me la va passar la Teresa, la meva cosina i comercial de thermomix.

Ingredients magdalenes:
  • 120 gr de sucre
  • 80 gr de mantega salada
  • 2 ous
  • 120 gr de xocolata fondant
  • 120 gr de farina
Ingredients cobertura:
  • 50 gr de sucre
  • 500 gr de formatge cremós (philadelphia)
  • colorant (jo faig servir el de pasta)
  • boletes de sucre per decorar
Preparació magdalenes:
  1. Preescalfar el forn a 180º i col·locar 24 càpsules petites de magdalenes en un motlle preparat per a l'ocasió.
  2. Posar en el got de la thermomix el sucre, la mantega salada i els ous. Batre 5 minuts a 70º i velocitat 4.
  3. Afegir la xocolata tallada a trossets i barrejar 30 segons a velocitat 6.
  4. Incorporar la farina i barrejar 10 segons a velocitat 4. Acabar de remenar amb l'espàtula.
  5. Posar la mescla dins d'una mànega pastissera i emplenar les càpsules.
  6. Fornejar durant 10-12 minuts.
  7. Treure del forn i deixar refredar com a mínim 30 minuts abans de decorar.
Preparació cobertura:
  1. Posar en el got el sucre i polveritzar 15 segons a velocitat 10.
  2. Afegir el formatge cremós i el colorant. Barrejar 15 segons a velocitat 3.
  3. Amb l'espàtula baixar els ingredients cap al fons del got i tornar a barrejar 15 segons a velocitat 3.
  4. Posar la mescla en una mànega pastissera amb un filtre arrissat i decorar les magdalenes.
  5. Posar a la nevera perquè s'endureixi el formatge fins a l'hora de servir.

2 comentaris:

  1. Molt macos aquests cupcakes i les galetes amb molt de color.
    Cristina, jo també et desitjo unes Bones Feses per a tu i els teus.

    ResponElimina