Els CriJoArMaEl us desitgem BON NADAL!!!!!
Aquests arbres de Nadal han estat els protagonistes dels postres del sopar de Nadal a casa de la Montse acompanyant un gotet de llimona i una galeta de mantega nadalenca.
La recepta me la va passar la Teresa, la meva cosina i comercial de thermomix.
Ingredients magdalenes:
- 120 gr de sucre
- 80 gr de mantega salada
- 2 ous
- 120 gr de xocolata fondant
- 120 gr de farina
Ingredients cobertura:
- 50 gr de sucre
- 500 gr de formatge cremós (philadelphia)
- colorant (jo faig servir el de pasta)
- boletes de sucre per decorar
Preparació magdalenes:
- Preescalfar el forn a 180º i col·locar 24 càpsules petites de magdalenes en un motlle preparat per a l'ocasió.
- Posar en el got de la thermomix el sucre, la mantega salada i els ous. Batre 5 minuts a 70º i velocitat 4.
- Afegir la xocolata tallada a trossets i barrejar 30 segons a velocitat 6.
- Incorporar la farina i barrejar 10 segons a velocitat 4. Acabar de remenar amb l'espàtula.
- Posar la mescla dins d'una mànega pastissera i emplenar les càpsules.
- Fornejar durant 10-12 minuts.
- Treure del forn i deixar refredar com a mínim 30 minuts abans de decorar.
Preparació cobertura:
- Posar en el got el sucre i polveritzar 15 segons a velocitat 10.
- Afegir el formatge cremós i el colorant. Barrejar 15 segons a velocitat 3.
- Amb l'espàtula baixar els ingredients cap al fons del got i tornar a barrejar 15 segons a velocitat 3.
- Posar la mescla en una mànega pastissera amb un filtre arrissat i decorar les magdalenes.
- Posar a la nevera perquè s'endureixi el formatge fins a l'hora de servir.
Són una preciositat!
ResponEliminaMolt macos aquests cupcakes i les galetes amb molt de color.
ResponEliminaCristina, jo també et desitjo unes Bones Feses per a tu i els teus.