Divendres en Jordi va arribar amb una bossa plena de rovellons regal del Marc de La Boqueria, alguns estaven una mica trencats i no els podia vendre. A casa van ser molt ben rebuts i amb aquesta recepta improvisada en un pim pam teníem aquest plat tan bo a taula.
Les quantitats les he fet a ull.
Ingredients:
- Rovellons o qualsevol tipus de bolets
- Tomàquets secs amb oli (jo he utilitzat un pot del Mercadona)
- Espirals o qualsevol tipus de pasta
- Formatge Parmesà ratllat
- 1 ó 2 grans d'all
- una mica de julivert
- oli d'oliva
- sal i pebre
Preparació:
- Netejar els bolets i tallar-los a tires.
- Tallar els tomàquets a tires.
- En una paella coure els bolets amb una mica d'oli d'oliva i deixar que s'evapori l'aigua que deixen anar.
- Afegir els tomàquets secs, l'all laminat i salpeberar. Coure 5 minuts, si queda molt sec afegiu una mica d'oli, un minut abans d'acabar afegir el julivert picat.
- Mentrestant poseu la pasta a bullir seguint les indicacions del paquet.
- Escórrer la pasta i barrejar amb la salsa.
- Espolvorejar amb formatge parmesà i servir de seguida.
hummmmmmmm bonissim
ResponEliminaQuina recepta més senzilla i, a la vegada, més deliciosa!!!
ResponEliminaApuntada queda!!!
Petons,
Olga
ResponEliminaCristina; La pasta, sempre té molts recursos, i aquesta recepta n.és un clar exemple.
He posat l'enllaç en el blog de la Mercé -Destapant Cassoles- del blog al plat, espero i desitjo que t'agradi la recepta, de segur que si, doncs vas publicar-la, senzilla i bona.
Una abraçada i felicitats per ser el blog nominat aquest mes, per la Mercé. :O)
http://menjadebacalla.blogspot.com/2014/12/crema-de-pastanaga-del-blog-al-plat.html