dijous, 20 de novembre del 2014

Pollastre a la parmesana


Avui és 20 de novembre i toca la recepta "Del blog al plat" que organitza la Mercè de Destapant cassoles. Aquest mes el blog escollit és Fam de cuina, desconegut per mi, i gràcies a la Mercè he tingut el gust de passejar i gaudir de les seves propostes.


La recepta escollida ha estat aquest pollastre a la parmesana. He fet de dues modalitats, un amb formatge de cabra i l'altre amb gorgonzola, a casa els hi ha agradat més el de cabra i a mi el gorgonzola, no hi ha manera que ens posem tots d'acord!

Ingredients: 4 persones
  • 2 pits de pollastre filatejats
  • formatge gorgonzola o rulo de cabra o el que més us agradi
  • formatge ratllat
  • salsa de tomàquet
  • 1 ou
  • farina de galeta (pa ratllat)
  • sal
  • oli
Preparació:
  1. Salar els pits de pollastre i arrebossar amb ou i farina de galeta.
  2. Fregir-los en oli ben calent.
  3. Col·locar els filets en una safata per anar al forn. Un al costat de l'altre.
  4. Cobrir amb salsa de tomàquet.
  5. Sobre de cada tall posar una rodanxa de formatge de cabra o una mica de gorgonzola...
  6. Cobrir amb formatge ratllat.
  7. Posar a gratinar al forn i servir ben calent.


11 comentaris:

  1. Fa una pinta boníssima! un altre mes se m'ha passat aquest repte que pinta tan bé... i sobre quin escollir, sóc súper formatgera, així que estic segura que les dues opcions m'encantarien. Un petó!

    ResponElimina
  2. quina bona pinta i ben facil de fer!!! apuntadissim! petons

    ResponElimina
  3. Això és una bomba de bo....l´he de provar ja que els formatges que hi has posat m´encisen saborosament.

    ResponElimina
  4. Jo segur segur t'agafava el de gorgonzola...per si un dia m'ho vols fer..jajaja. Gràcies per estar per aquí sempre Cristina!, ara t'espero al desembre!

    ResponElimina
  5. Molt bona recepta! vaig dubtar al triar la meva, aquesta segur que la faig també!
    Petonets

    ResponElimina
  6. Els vull tastar tots dos, a veure quin m'agrada més :) una recepta fantàstica.
    Un petonàs

    ResponElimina
  7. Com una cosa tan senzilla pot ser tan deliciosa! Jo em decanto pel formatge de rulo de cabra que m'agrada més! T'ha quedat genial! Salutacions, Anna de retallsdecuina.cat

    ResponElimina
  8. Als dos adolescents de casa meva.....els encantarà!!!!!!
    Què bo!!!!!
    Olga

    ResponElimina
  9. un plat amb l'èxit assegurat. Jo també hauria preferit el de formatge de cabra ;)

    ResponElimina
  10. Quin pollasdtre mes bo, això ha de ser pecat! Un petó bonica

    Les receptes que m'agraden

    ResponElimina
  11. Ohh! Aquesta recepta se'm va passar ;) em sembla que ja sé què faré amb el gorgonzola que tinc a la nevera...

    ResponElimina