Ahir vaig fer 50 anys, mig segle, i vaig preparar aquesta mousse de xocolata blanca per celebrar-ho a casa en la intimitat, però això no va ser possible, una setantena d'amics i familiars m'esperaven a La Monroe de la Filmoteca en una festa que m'havia organitzat el Jordi, l'Arnau i el Marcel. I de regal una Thermomix que avui he fet anar sense parar! Gràcies a tots!!!
Mireu quina invitació tan xula que em va fer la Marta.
El pastís ens l'hem menjat aquest migdia i l'he decorat amb aquestes cireretes d'arboç que hem collit amb l'Arnau.
La recepta és del blog Las recetas de Masero, una mousse molt fina que a casa ena ha agradat molt.
Ingredients:
Per la base:
- 100 gr de galetes tipus Digestive
- 30 gr de mantega
Per a la mousse:
- 225 gr de xocolata blanca
- 360 ml de nata per muntar
- 1 culleradeta d'extracte de vainilla
- 4 fulls de gelatina
Preparació de la base:
- Triturar les galetes amb la mà de morter o una picadora.
- Fondre la mantega al microones.
- Barrejar les galetes amb la mantega.
- Cobrir tota la base d'un motllo desmuntable pressionant amb una forquilla.
- Reservar a la nevera.
Preparació de la mousse:
- Hidratar les fulles de gelatina amb aigua freda.
- Fondre la xocolata al microones.
- Posar a escalfar 125 ml de nata a foc baix sense que arribi a bullir. Quan estigui ben calenta afegir una mica a la gelatina (que haurem escorregut) per tal que es dissolgui i reservar. A la resta de la nata afegiu-hi la xocolata i remenem fins que ens quedi una mescla ben lligada.
- Afegir la gelatina dissolta i retirar del foc.
- Muntar els 235 ml de nata amb l'extracte de vainilla i afegir amb moviments envolvents a la xocolata fins que quedi ben integrada.
- Abocar al motllo i reservar a la nevera un mínim de 6 hores.
- Decorar al gust, desemmotllar i servir.
Moooooltes felicitats guapa!!! Que xula la invitació, la festa, el pastís xo sobretoooot la thermomix! Viscaaaaa!!! A disfrutar-la molt! És una passada la tm5! :)
ResponEliminaPetunets
Eva
Per molts anys guapa! Quin pastís més preciós, amb aquestes cireretes d'arboç queda la mar de bé. I la invitació superxula, m'encanta! Un petó i a disfrutar de la thermomix!
ResponEliminaLes receptes que m'agraden
Per moooooolts anys!
ResponEliminaUau, quin relaglàs, eh? segur que ara amb la nova thermomix encara faràs millors receptes!
La mousse sensacional, fina i boníssima!
Disfruta molt del 50 i del regal.
ResponEliminaFelicitats! Res millor que celebrar l´aniversari amb la gent que t´estima, oi? La mousse es veu fantàstica...vaja...es veia.
ResponEliminaMoltissimes felicitats!!!...les festes sorpresa son una pasada...i aquesta mousse fa una pinta espectacular!!!
ResponEliminaPetons
PER MOLTS ANYS CRISTINA!
ResponEliminaEts una crack!, felicitats per la invitació, és una cucada, felicitats per la familia tan maca que tens, felicitats per ser com ets!, està clar que rebs el que dones!!!
Per molts anys Cristina!!!!!!
ResponEliminaQuines sorpreses mes maques.
Petons