Avui és Santa Cristina i tocava celebrar-ho amb un sopar familiar. El primer regal que he tingut, a la una de la matinada, ha estat la notícia des de Portugal que en Marcel havia accedit a Arquitectura, així que hem aprofitat per fer una doble celebració tot i la seva absència.
De postres he fet aquesta crema de xocolata, només apta per a xocoaddictes, acompanyada de iogurt grec, recepta del portal recetamelo.
- 250 gr de xocolata de cobertura
- 200 ml de nata líquida
- 1 vaina de vainilla
- 20 gr de mantega
- 200 gr de iogurt grec ensucrat
Preparació:
- En un cassó posem la nata, una cullerada d'aigua i la polpa de la vaina de vainilla. Escalfar a foc suau sense arribar a bullir.
- Retirar del foc i tapar.
- Trossejar la xocolata i fondre-la al microones.
- Barrejar la xocolata amb la nata i la mantega.
- Batre amb unes varilles elèctriques fins que agafi cos.
- Deixar reposar la xocolata a la nevera.
- Preparar les copes amb una bona base de xocolata i el iogurt grec per sobre.
Unes postres com cal per una gran celebració!!! Felicitats!!!
ResponEliminaPetons,
Olga
quin bon postre!! el iogurt suavitza el dolçor de la xocolata!! bona pensada! petons
ResponEliminaquin bon postre!! el iogurt suavitza el dolçor de la xocolata!! bona pensada! petons
ResponEliminaTot el quer dugui xocolata em sembla deliciós!!!!!!!
ResponEliminapetons i bon estiu
Boníssim i ben fresquet! M'encanta!
ResponElimina"Les receptes que m'agraden"