Avui fa 5 anys que tot provant i jugant va néixer aquest blog. 5 anys que han omplert la nostra cuina de noves receptes, estris i més estris, nous amics, experiments de tota mena, imaginació, creativitat... i tot això gràcies a tots vosaltres que amb les vostres visites, comentaris i col•laboracions feu que el CriJoArMaEl vagi creixent dia a dia.
També un agraiment als JoArMaEl per la seva paciència i col·laboració:
- Al Jordi per preparar els complements.
- A l'Arnau per la seva sinceritat i crítica culinària.
- Al Marcel per la seva ajuda a la cuina.
- I a l'Èlia per voler sortir sempre a les fotos.
Ingredients:
- 300gr de salmó fumat
- 9 llesques de pa de motlle sense crosta
- 2 llaunes petites de tonyina
- 6 palets de cranc
- Enciam
- Salsa rosa (1 ou, oli, wisky, ketxup, 2 gotetes de tabasco i sal)
Preparació:
- Folrar un motlle allargat amb film, deixant que pengi pels 4 costats, aixi serà més senzill desemmotllar.
- Folrar el motlle (base i laterals) amb el salmó.
- Barrejar en un bol l'enciam tallat ben petit amb la tonyina, el cranc tallat i la resta de salmó ben esmicolat.
- Preparar la salsa rosa, també la podeu comprar feta.
- Fer una primera capa de pa de motlle, talleu les llesques perquè us quedin a la mida.
- Escampar una mica de salsa rosa sobre el pa.
- Fer una capa amb la meitat del farcit.
- Posar una mica de salsa rosa.
- Cobrir amb pa de motlle i repetir una capa de cada per acabar amb pa de motlle.
- Tapar amb film i guardar a la nevera.
- Abans de servir desemmotllar i decorar al gust.
i a tu CRI stina per cuinar-ho!!!
ResponEliminaMoltes felicitats!!!!
Un pastís genial per a celebrar aquest aniversari tan especial!! a pels propers 5 anys més!! un petó a tots!
ResponEliminabonissim per molts anys
ResponEliminamoltes felicitats!! a seguir molts més anys!! quin pastiss noia! m'encanta! petons
ResponElimina
ResponEliminaCristina; Un bon pastís aquest de salmó, que a mi personalment, m'agrada molt, tant per si tens convidats a casa teva, com si el vols fer per a la teva família o bé els amics.
Per molts anys per al blog Cristina¡¡ :O)
Un bon plat per aquestes festes.
ResponEliminaUna abraçada.
Isabel
Felicitats a tots els components de
CRIJOARMAEL!!!!!
Per molts anys per l'aniversari del blog, un pastís preciós per a la celebració!
ResponEliminaOstres 5 anys! qui sap si arribaré jo amb el bloc... L'enhorabona! He posat al meu bloc un enllaç al teu per no perdre'm cap entrada, una abraçada Cristina!
ResponEliminahttp://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/