Els tres petits, en Joan, en Jan i l'Èlia han preparat el sopar per tots els nens de la casa de Gaüses, i què millor que aranyes, meduses i cuques per espantar als convidats.
Quan he dit als cuiners el menú s'han quedat molt estrenyats i amb cara de fàstic, tenien claríssim que d'aranyes no en tastarien ni un trosset, però de seguida que han vist els ingredients i quan hem començat a preparar el plat, tot han estat rialles i complicitats per guardar el secret del sopar.
Aquesta idea me la va passar la Marta, una mare llimonera, des de llavors que estic esperant el dia per fer una sorpresa als de casa, així que aprofitant les vacances i que ens reunim uns quants nens a Gaüses no he deixat passar l'ocasió.
Ingredients:
- Salsitxes de frankfurt
- Espaguetis
- Olives
- Salsa de tomàquet
Preparació:
Com ja heu pogut deduir només cal anar atravessant les salsitxes amb els espaguetis en cru i coure amb abundant aigua. El més complicat és inquivir els animalons dins de l'olla sense trencar les potetes.