Aquest dimecres hem celebrat amb els Canals i Escolà l'aniversari d'en Jordi i santa Cristina amb un sopar a casa nostra. L'Oriol ha fet Pop a la Gallega exquisit, els Canals han portat uns gelats de gustos molt originals de la Pastisseria Foix i nosaltres hem preparat uns entrants i aquestes gambes al cava, tot regat amb Cóctel Coronel. Com us podeu imaginar, la combinació ha estat perfecte!
Aquesta vegada era la primera que feia les gambes al forn seguint les recomenacions de la Marga, va anar molt bé ja que així vaig poder-les coure totes a la vegada.
Ingredients:
- gambes
- cava
- all
- julivert
- oli verge d'oliva
- sal
Preparació:
- Preparar una barreja amb l'all i el julivert tallat ben petitó i l'oli d'oliva i reservar. Jo ho he barrejat tot amb la picadora.
- En una safata per anar al forn posar un rajolí d'oli, col·locar les gambes a sobre, salar-les, regar amb un bon raig de cava i acabar escampant l'oli amb l'all i julivert per sobre.
- Posar al forn bén calent i coure durant 10 minuts.
Que fàcil i deliciòs!!! petons
ResponEliminaBoníssimes!!!!!
ResponEliminaPetonets
Exquisit!
ResponEliminaJo, amb llagostins, ho faig tot sovint i es boníssim.
ResponEliminaLa propera ho faré amb gambes...
Petonets.
Les faig igual i queden boníssimes..
ResponEliminaA més molt comodes de fer.
Petons i bon estiu
Cristina, no he pensat mai en fer-les amb cava. Tenen una pinta boníssima. Alguna vegada les he flamejat amb brandi i també queden molt bones. Després a sucar-hi pa...
ResponEliminaNani
Jo el cava per cuinar el trobo encertadíssim!, en canvi no m'agrada gens però gens en copa...una que és gairebé abstèmia...Molt bona pinta! Una abraçada Cristina!
ResponEliminaLa setmana passada vam fer un sopar de veïns del carrer i la meva veïna Anna em va dir que m'explicaria la recepta de Gambes al Cava que fa la seva sogra. No ho havia sentit mai....gambes al cava!!! Quin àpat més exquisit!!
ResponEliminaPetons,
Olga