Com marca la tradició, el 15 de cada mes toca penjar "La recepta del 15", aquest mes dedicada als entrepans.
Durant aquests dies no tenia gens clar quin entrepà penjaria, jo sóc molt poc original pel que fa als entrepans, no sutro del fuet, pernil, tonyina i truita. Finalment m'he decidit per aquest "serranito" que és el que es mengen els meus companys de feina cada divendres quan anem a esmorzar.
Ingredients:
- Pa
- Pebrot verd
- Llom
- Pernil serrà
Preparació:
- Netejar el pebrot, tallar a quarts i saltejar amb una mica d'oli.
- Salar el llom i fregir-lo amb una mica d'oli.
- Obrir el pa per la meitat, posar una llesca de pernil serrà, a sobre el llom i el pebrot ben calent, i acabar tapant amb el pa.
Si ens treuen el pa, que seria del meravellòs plaer de menjarse un entrepà.
ResponEliminaMol bo aquest serranito.
Petons
jajaj que bé que es cuiden els teus companys de feina!! suposo que és l'entrepà per celebrar l'entrada del cap de setmana no? jajja jo a vegades acostumo a comprar brioixeria els divendres, per dir: ja estar, a descansar un parell de dies!! jejej petons
ResponEliminaMare meva...que bo aquest "bocata"...
ResponEliminaPetonets.
Aquests entrepans són els millors. A mi si em posen pernil salat... Ja estic encantada de la vida! Boníssim!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets!
El serranito m'agrada molt! T'ha quedat ben bo! Petons
ResponEliminaM'ha fet molta gràcia el nom de Serranito. Jo també he emprat el pebrot en el meu. És queda dóna molt bon gust.
ResponEliminaNani
si vistes mi bocata es casi igual es mi favorito este serranito, que buenos que son y con el jamón mas
ResponEliminapeto
Això per esmorzar???? Caram si que van forts, je je je...
ResponEliminaAra, per un dinar, a mi m'encantaria! :)
Requetebé! Un esmorzar completissim per aguantar com a mínim fins les 4 que és l´hora que arribo a casa i dino. M¨has donat una idea fantàstica. Me´l faré un dia d' aquest.
ResponEliminaAi el serranito, un clàssic que mai falla! Molt bona proposta!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!!!
Petons
Sandra
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaEl meu entrepà preferit després del de truita de patates, del vegetal amb tonyina i anxoves i olives, del seitons amb vinagre i olives... ja paro ja...
ResponElimina