Aquest és el meu plat pel Memòries d'una cuinera d'aquest mes dedicat a les truites.
Molt sobint per sopar a casa fem truita amb pa amb tomàquet però la proposta d'avui és al revés, una truita a la francesa farcida de pa amb tomàquet. Ja sé que pot semblar estrany però la meva mare ens en feia moltes vegades per dinar i ens agradava molt.
Així que avui aquest post està dedicat a la memòria de la meva mare, una gran cuinera.
Ingredients: (4 persones)
- 4 ous
- 4 llesques gruixudes de pa
- salsa de tomàquet
- formatge ratllat
- tomàquet per sucar
- oli i sal
Preparació:
- Treure la crosta del pa i tallar cada llesca en forma de rectangle com es pot veure a la fotografia.
- Sucar amb tomàquet cada llesca pels quatre costats i amanir amb oli i sal.
- Fer les quatre truites envoltant el pa amb tomàquet.
- Posar les truites en una safata de forn, cobrir amb salsa de tomàquet i gratinar amb una mica de formatge ratllat.
Una bona truita, a mi m'encanta. A casa quan la faig triomfa. Heu tingut una bona pensada,
ResponEliminaNani
Es la segona que veig així i us haig de dir que m'heu sorprés molt!!! petonets i gràcies per participar
ResponEliminaDons a mb el teu permís,l'apunto, que m'agrada la idea...
ResponEliminaPetonets.
Una truita perfecte per al sopar de demà, triomfaré!!!
ResponEliminaHo havia sentit però no ho havia llegit ni vist. Aquesta cau segur!, el món al revés...m'agrada! Una abraçada Cristina!
ResponEliminaSensacioanl, és com un entrepà de truita però al revés, je je je... i amb la salseta de tomàquet encara deu quedar més bona!
ResponEliminaTruita al revés.
ResponEliminaMolt bona idea.
Aquesta segur que la faig.
Una abraçada
Nosaltres també fem truita amb pa amb tomàquet, hauré de tastar aquesta.
ResponEliminaPetons i moltíssimes gràcies per participar.
Quina bona pintaaaa!!! Me n'apunto la recepta per fer-la algun dia!!!
ResponEliminaLa tinc molt i molt pendent de fer, què bona ha de ser!
ResponEliminaPetonets
Sandra