divendres, 15 de juliol del 2011

Batut de iogurt amb menta i batut de iogurt amb plàtan

 

Avui és 15 i per tant toca participar a La recepta del 15 com cada mes, pel juliol gelats i sorbets ben refrescants!
Com podeu veure el meu cap està una mica estressat i no acaba de carburar, jo estava capficada que pel juliol tocaven gelats i batuts, així que vaig agafar un llibre que tenia per casa que m'havien regalat de joveneta, "Refrescos y helados" de Isabelle Anargyros, i em va cridar l'atenció aquest batut de menta. Quan ara em poso al bloc per fer l'edició de la recepta veig que no eren batuts, sino sorbets, quin desastre! Però com que ja no sóc a temps de fer res més i els batuts també són refrescants i venen de gust a l'estiu, amb el permís de Els fogons de la Bordeta i de Xocolata desfeta, us presento aquestes dues receptes.
Com podeu veure necessito vacances urgentment!!!!!

Batut de iogurt i menta
La menta la vem anar a buscar a l'hort de la Isabel i la Rosalia.
Ingredients (per a una copa):
  • 2 iogurts naturals
  • una branca de menta
  • 1 cullerada sopera de suc de llimona
  • 2 cullerades soperes de sucre
  • jo vaig afegir unes gotetes de colorant verd per que agafés color
Preparació:
  1. Tallar les fulles de menta a trossets petits.
  2. Barrejar tots els ingredients i batre amb el pimer.
  3. En un got o copa posar dos glassons i abocar la mescla.
  4. Decorar amb unes fulles de menta.
Batut de iogurt i plàtan:
Ingredients (per a una copa):
  • 1 iogurt de llimona
  • 1 plàtan petit 
  • 2 cullerades soperes de llet
  • 2 cullerades soperes de sucre
  • ametlles granulades o fideus de xocolata per decorar
Preparació:
  1. Barrejar tots els ingredients amb una batedora elèctrica i servir ben fred en un got o copa.

12 comentaris:

  1. Cap problema, a l'estiu, si estan ben fresquets sempre venen de gust! I aquests sabors segur que són molt refrescants!
    Petons

    ResponElimina
  2. No pateixis, segur que aquets batuts, ben fresquets, son tant o mes refrescants que un gelat o un sorbet...
    Petonets.

    ResponElimina
  3. Doncs res...batuts i bens bons que els has preparat. Per a mi de vegades són substituts d´un sopar.

    ResponElimina
  4. Si vols que et digui la veritat, als batuts els trobo més substància que als sorbets i aleshores poden substituïr un àpat, prendre-te'ls quan vens de fer esport... Tranqui, serveixen de molt i han d'estar boníssims! Petonets!

    ResponElimina
  5. Fes vacances si vols!, però aquests batuts trobo que lliguen moooolt bé amb el tema del 15!,ja,ja...En prenc una copa del de menta a la teva salut!Una abraçada guapa!

    ResponElimina
  6. Cristina, i tant que s'accepten! Faltaria més maca! Aquests batuts són d'allò més refrescants i segur que estan deliciosos!!
    Moltes gràcies per participar!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  7. Uns batuts boníssims!!! i ben fresquets són molt adients!!!!
    Petonets

    ResponElimina
  8. Els batuts m'han agradat sempre i aquestes dues propostes teves no s'han de deixar passar de llarg!

    ResponElimina
  9. Quins batuts mes refrecants per aquets dies de calor.
    Jo personalment en quedo amb el de menta.
    Petonets
    Isabel

    ResponElimina
  10. Noia, em semblen dues propostes fantàstiques!! gelats, sorbets, batuts tot són perfectes per aquesta època i jo em quedo amb els dos que has fet! Petons

    ResponElimina
  11. Eeeei! Encara no havia vist la teua recepta del 15!!! Jo em quede amb el de plàtan! De petit no m'agradaven però ara en menge tothora!

    Una abraçada!

    ResponElimina
  12. El batut de iogurt i menta és deliciós!! Un sabor nou per a mi amb ingredients que tinc per casa! Gràcies!

    ResponElimina