Des d'aquí el meu petit homenatge a Santi Santamaria. Starvase del bloc Decuina ens proposa que avui tots cuinem i publiquem una recepta del gran cuiner.
El bloc Com gat i gos ha fet una recollida de receptes que a mi m'ha anat molt bé. He decidit fer la més fàcil que he vist, tot i que ara no és temps de tomàquets. En Jordi i jo hem estat tot el matí voltant pel barri i no hi ha hagut manera de trobar anet i cerfull, així que en comptes de a les quatre herbes serà a les dos.
La recepta la va penjar Santi Santamaria al seu blog el 10 de juliol de 2010.
Ingredients:
- 12 tomàquets de pera (jo n'he fet 8, dos per cap)
- 100 gr de cuscús
- 8 cullerades d'oli
- 2 cullerades de ricota
- 8 cullerades soperes de fines herbes picades (anet, julivert, cerfull i cebollí)
- una llimona
- sal
- pebre
- enciam per guarnir
- pebre
Preparació:
- Coure el cuscús com indiqui el fabricant. Afegir-hi les herbes ben picades, el formatge, el suc de la llimona i l'oli. Remenar bé.
- Pelar i buidar els tomàquets.
- Farcir els tomàquets amb el cuscús.
- Amanir els tomàquets amb oli, sal i pebre.
- Decorar el plat i servir.
Tomàquet i cuscus, una combinació fantàstica que m'encanta.
ResponEliminaEntre tots estem fent l'homenatge que es mereix aquest cuiner sensacional!
magnífica i alhora senzilla recepta, oi? sens dubte la guanyadora entre els blocaires!
ResponEliminaQuin gran homenatge!!! fantàstica recepta!
ResponEliminaPetunets,
Eva.
Hola,
ResponEliminaHem coincidit en aquesta recepta.. A casa a tots ens ha agradat. Fantàstic homenatge el d'avui! Petonets
la recepte que ha tingut més èxit avui del santi
ResponEliminapeto
miquel
Una excel.lent recepta, d' un gran cuiner, t' ha quedat de luxe!
ResponEliminaAquests tomàquets han triomfat!, un bon i merescut homenatge!A reveure!
ResponEliminaT'ha quedat molt bé!!! Gracies per visitar-nos estem molt contents d'haber-te sigut útils.... Va per en Santi!!!
ResponEliminaLa he vist per un munt de blocs, sens dubte és la més triada aquesta recepta!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Aquesta rcepta ées el top-ten! és una gran recepta, com era gran el Santi!
ResponEliminaMolts petons!
Va ser una de les meves possibles opcions... i s'ha quedat a pendents! Té una pinta fantàstica!
ResponEliminaPetonets
Sandra
M'encanta aquesta recepta d'en Santamaria!! Un gran homenatge.
ResponEliminaPetons!
M'esteu donant una enveja de tomaquets amb cus cus....
ResponEliminaBona recepta
Moltíssimes gràcies a tots i totes pels vostres comentaris.Per mi ha estat un plaer compartir amb tots vosaltres aquest homenatge a Santamaria.
ResponEliminamagnífica recepta .. per a un magnífic homenatge ...
ResponEliminaUn a abraçada