divendres, 21 de gener del 2011

Flam de torró de xixona


Aquestes van ser les postres del sopar de Cap d'Any.
A casa nostra no som molt de torrons i si en sobren el dia de Nadal difícilment s'acaben després. Aquest any ens va quedar una barra de torró de xixona per obrir i buscant alguna recepta per aprofitar-lo vaig trobar aquests flams al blog Cuinar és senzill que es preparen en un moment si tens thermomix.

Ingredients:
  • Un litre de llet
  • Una barra de torró de xixona
  • Un rovell d'ou
  • Un sobre de flam Royal
  • Sucre cremat

Preparació:

  1. Al got de la thermomix posar la meitat de la llet amb el torró tallat a trossos i el rovell i programar 5 minuts a 90º i velocitat 4.
  2. Treure la barreja del got i sense rentar-lo posar la resta de la llet i el contingut del sobre del flam i programar 10 segons a velocitat 5 i després 5 minuts a 90 º i velocitat4.
  3. Afegir la barreja inicial a la segona i programar 20 segons a velocitat 6 i despreés 1 minuts a 90º i velocitat 4.
  4. Repartir la barreja en motlles individuals o en un de gran prèviament caramelitzat.

9 comentaris:

  1. Aquests dies no paro de veure receptes amb "sobres" de nadal...i el torró se'n du la palma!. Aquest flam sembla molt suau, segur que passa fresc i molt bé. (Jo he aprofitat avui una d'aquestes barres fent unes magdalenes que vaig veure al blog del Miquel i n'estic molt contenta). Una abraçada Cristina!

    ResponElimina
  2. Bona recepta per aprofitar les sobres de torró. I amb flam de sobre, és super ràpid de fer!

    ResponElimina
  3. Quin flam més saborós!! està bé aprofitar les restes que no s'ha de llençar res... i més si és amb aquestes postres!

    ResponElimina
  4. Boníssim!!!! jo he fet aquest dies un gelat també amb torró de reciclatge!
    Petonets

    ResponElimina
  5. A nosaltres no ens han sobrat torrons. però aquestes receptes fàcils i resultones són les que més m'agraden. Me l'apunto. Petons!!

    ResponElimina
  6. Es una bona manera d' aprofitar els torrons. Aquesta versió amb el flam royal no l' he provat, segur que surt molt bona.

    ResponElimina
  7. Dera, si no recordo malament me'n van sortir uns 8, però no t'ho puc assegurar.

    ResponElimina