Ja tinc ganes que s'acabi aquest mes de juny, tinc l'agenda plena de festes i activitats, quan no és el futbol és la coral, quan no l'escola.. i si això ho multipliques per 3 fills no s'acaba mai!!
Aquest dissabte entre altres coses teníem una sortida amb els pares de l'escola de l'Èlia, es feia un dinar comunitari on cadascú portava el menjar per compartir. Jo vaig fer aquests rotllets de pernil dolç, formatge i prunes que sempre tenen molt èxit. També es poden fer substituint les prunes per olives o pinya. Són molt ràpids de fer i com que s'han de congelar els pots tenir fets molts dies abans i just abans de servir-los només cal tallar-los a rodanxes.
Ingredients:- Pernil dolç una mica gruixut (tants talls com rotllets es vulguin fer)
- Formatge per untar
- Prunes sense pinyol
Preparació:
- Posar sobre de film transparent un tall de pernil dolç i untar-lo amb el formatge.
- Posar les prunes tal i com es veu a la foto i enrotllar el pernil dolç al voltant.
- Embolicar el rotllet amb film transparent i posar-lo al congelador.
- Abans de servir treure-ho del congelador i tallar-ho a rodanxes gruixudes.