En Marcel per Nadal va anar a dinar a casa de la Roser i en Joan i va tornar entusiasmat amb el pastís de col-i-flor que havia menjat. Avui ho hem provat a casa i ha quedat molt bo.
Plat fàcil de fer i molt econòmic.
Ingredients:
- 1 col-i-flor
- 4 talls de sobrassada
- maionesa
Preparació:
- Bullir la col-i-flor.
- Escórre-la apretant perque deixi anar tota l'aigua.
- Donar-li la volta sobre la safata de servir com si sigués una truita.
- Posar a sobre els talls de sobrassada i deixar que es fongui amb l'escalfor de la col.
- Servir a taula i tallar com si fos un pastís. Acompanyar amb maionesa.
Que gustòs amb la sobrassada per sobre.
ResponEliminaPetons.
Hola Cristina:quina forma tan senzilla i gustosa de preparar i presentar un plat, a vegades les coses més senzilles poden ser espectaculars!A REVEURE!MERCÈ.DEST.CASS.
ResponEliminaUna manera de fer agradable aquesta verdura, que hi ha gent que no en menja mai... Fàcil i molt vistós!
ResponEliminaA casa no ens agrada gaire la sobrassada, però canviant-la per un altre embotit també seria molt bo ;)
molt bo
ResponEliminaCristina; Un plat amb les tres "bes" bo, bonic i barat¡¡.
ResponEliminaQue vagi de gust¡¡.
La coliflor m’agrada molt, però no la sobrassada, que canviant-la per un tall d’algun paté podria queda molt i molt be, gracies per la idea.
ResponEliminaPetons
Una bona manera de menjar verdura!!
ResponEliminaL'haurem de posar en pràctica! :)
ResponEliminaPetunets,
Eva.
La cocinera de Betulo,
ResponEliminaa casa ens agrada molt la sobrassada..
Mercè,
quan la presentació és bona cosat més dir que no
Gemma,
com diu "Fem un mos" amb paté també ha d'estar molt bo.
Josep,
tens raó bbb..
Fem un mos,
amb paté també ha 'estar molt bo, ho provaré.
Anna,
a casa la verdura sempre l'he de disfressar, costa menys que els nens se la mengin.
Eva,
no dóna cap feina i fa maco a taula.