Fa dies que vaig comprar unes tartaletes per fer algun postre especial, em venia de gust fer alguna cosa amb llimona. Com que el dissabte tenia temps vaig començar a buscar per la xarxa i al blog de la Mercè Cuina per llaminers hi vaig trobar la solució. Ella també va fer les tartaletes, jo només vaig fer el farcit. El resultat excelent!!!
Amb aquestes mides a mi em van sortir 8 tartaletes.
Ingredients:
- 8 tartaletes
- 2 llimones
- 4 rovells d'ou
- 100gr de sucre
- 2 fulls de gelatina
- 1 got d'aigua
- 25 gr de xocolata
- 16 maduixes
Preparació:
- Barrejar el suc de les llimones amb l'aigua.
- Batre els rovells amb el sucre fins a obtenir una crema blanquinosa.
- Afegir-hi el suc de les llimones i coure-ho al bany Maria entre 15 i 20 minuts.
- Fora del foc passar-ho pel colador.
- Afegir-hi la gelatina prèviament hidratada i remenar-ho fins que es disolgui.
- Forrar les tartaletes amb xocolata fosa per tal d'impremeabilitzar-les.
- Omplir les tartaletes amb la crema de llimona i deixar refredar a la nevera durant 3 hores.
- Finalment decorar amb les maduixes.
Cristina, me n'alegro que us agradessin!! :) La crema de llimona que porten les fan molt refrescants i gens carregoses, oi?
ResponEliminaT'han quedat d'un aspecte sensacional!
Petons!
Que bones aquestes tartaletes! A més amb la calor que fa, segur que venien molt de gust amb la llimona i les maduixes!!
ResponEliminaPetunets,
Eva.
La crema de llimona fresqueta i àcida ve molt de gust ara que fa calor. I combinada amb les maduixes, queden unes postres sensacionals.
ResponEliminaLa classe que farà la Mireia al Caprabo la setmana que ve serà de Lemond Curd, també boníssim! ;)
T'han quedat unes tartaletes molt maques i segur que igual de bones!
ResponEliminaMercè, la crema de llimona va quedar molt fina. Jo patia perque al meu fill no li agrada la llimona i s'ho va menjar pensant-se que era pinya!!
ResponEliminaGemma, Eva i Glòria, gràcies pels vostres comentaris. Realment esaven boníssimes i molt refrescants!!!