dilluns, 4 de maig del 2009

Rocs cruixents de xocolata

Per celebrar el sant de l'Àvia Montse hem fet aquests rocs de xocolata amb cereals i fruits secs. L'Èlia demà li portarà, ja que és dilluns i és el dia que està amb els avis. Moltes felicitats!!!!
Aquesta recepta ens l'ha explicat la Teresa. Les mides les he fet a ull i ha quedat molt bo.

Ingredients:
  • Una terrina de xocolata de fondue Nestlé
  • Un bon grapat de cereals (jo he fet servir kellogg's)
  • Unes quantes nous i avellanes torrades.
Preparació:
  1. En un bol posar els cereals i triturar-los una mica, que no quedin fets pols.
  2. Amb la picadora triturar les avellanes i les nous sense arribar a fer farina.
  3. Preparar la xocolata tal i com indica a l'envàs i barrejar-ho tot.
  4. En un paper de forn fer muntanyetes amb la barreja i posar a refredar a la nevera.

2 comentaris:

  1. grácies per la felicitació, els rocs molt bons!!
    l'elia un solet com sempre.

    ResponElimina
  2. Montse, he provat els teus rocs i han quedat molt bons amb la pell de taronja!!!

    ResponElimina