Ingredients:
- Una base de pasta brisa
- 4 ous
- 200ml de crema de llet
- 100gr de formatge ratllat
- 100gr de bacon
- 100gr de pernil dolç
Preparació:
- Forrar un motlle amb la pasta brisa sense treure el paper de cocció i després forrar la pasta amb paper de plata. D'aquesta manera la pasta no s'infla.
- Posar al forn preescalfat a 200graus durant uns 10 minuts.
- A part tallar el bacon i sofregir-lo una mica fins que agafi color.
- Tallar el pernil dolç en petits trossos.
- Batre els ous i la crema de llet.
- Incorporar-li la resta d'ingredients: el formatge, el bacon i el pernil dolç.
- Barrejar bé i tirar-ho sobre la pasta brisa (evidentment haurem tret el paper de plata).
- Posar-ho al forn i coure durant uns 25 minuts.
Ho provarem.
ResponEliminaM'ha agradat molt el teu blog.
Joaqui Rodríguez
Joaqui, ja veuràs que és molt fàcil, als nens els hi va agradar molt!!
ResponElimina