dimecres, 29 d’abril del 2009

Quiche de bacon, pernil i formatge

El dissabte vaig anar a sopar a casa dels meus cunyats i em van passar aquesta recepta de quiche. Jo no n'havia fet mai i realment és molt fàcil i ràpid de preparar. A partir d'ara en faré de diferents gustos ja que a casa va tenir molt èxit.

Ingredients:

  • Una base de pasta brisa
  • 4 ous
  • 200ml de crema de llet
  • 100gr de formatge ratllat
  • 100gr de bacon
  • 100gr de pernil dolç

Preparació:

  1. Forrar un motlle amb la pasta brisa sense treure el paper de cocció i després forrar la pasta amb paper de plata. D'aquesta manera la pasta no s'infla.
  2. Posar al forn preescalfat a 200graus durant uns 10 minuts.
  3. A part tallar el bacon i sofregir-lo una mica fins que agafi color.
  4. Tallar el pernil dolç en petits trossos.
  5. Batre els ous i la crema de llet.
  6. Incorporar-li la resta d'ingredients: el formatge, el bacon i el pernil dolç.
  7. Barrejar bé i tirar-ho sobre la pasta brisa (evidentment haurem tret el paper de plata).
  8. Posar-ho al forn i coure durant uns 25 minuts.

2 comentaris:

  1. Ho provarem.

    M'ha agradat molt el teu blog.

    Joaqui Rodríguez

    ResponElimina
  2. Joaqui, ja veuràs que és molt fàcil, als nens els hi va agradar molt!!

    ResponElimina