Dissabte l'Arnau va fer el seu primer concert a Barcelona, a Can Carol. Rodejat de molts amics i acompanyat del Martí i de l'Iker, les seves cançons, que donen una volta a la seva vida, van sonar de primera. Enhorabona Arnau, ets el meu cantautor preferit!!!!
Aquí us deixo un petit tast del concert, justament de la cançó que em dedica a mi.
Acabat el concert els Ribera, Marí i Solà estaven convidats a sopar a casa. La idea era fer un pa amb tomàquet i embotit però em va saber greu i vaig preparar també algunes tapes per pica, entre elles aquestes cassoletes que van quedar de luxe.
La recepta és de Mi gran diversión.
Ingredients: (les mides les he fet una mica improvisades)
- cassoletes
- pinyons
- 1 poma golden
- botifarra negra
- 1 ceba petita
- mantega
Preparació:
- A una paella calenta i sense gens d'oli posar-hi els pinyons perquè es torrin una miqueta. Vigileu i aneu remenant no sigui que es cremin. Reservar.
- Pelar i tallar la poma a dauets ben petitons. Posar una mica de mantega a una paella i caramel·litzar la poma i reservar.
- Posar una rajolí d'oli a la paella i coure la ceba tallada ben petitona.
- Afegir-hi la botifarra sense pell i desfer-la amb l'ajut d'una forquilla.
- Ja podem muntar les cassoletes: una base de poma, la botifarra i per acabar decorar amb els pinyons.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada